kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Και θα τσούζει στο τζακούζι, με την Σούζι... που'χει κ*λο σαν καρπούζι... LEGO people live in houses made of their own flesh.
Alchemist Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Και θα τσούζει στο τζακούζι' date='με την Σούζι... που'χει κ*λο σαν καρπούζι...[/quote'] Μέσα είσαι... :wink: :lol: Yes it is!!!
Abraxas Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Κωστάκη... σε παρακάλεσα και ιδιαιτέρως και η απάντησή σου ήταν πρακτικά... 'fuck off'... Πάμε και δημοσίως λοιπόν: θα ήθελες να πας κάπου αλλού να παριστάνεις το κακέκτυπο του Αντουάν; :roll:
apos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Το θέμα δεν κλειδώθηκε επί της βάσεως προσωπικής διαφωνίας (αν ήταν έτσι' date=' θα είχε κλειδωθεί πολύ νωρίτερα). Κλειδώθηκε επί τη βάσει της απειλής για απόλυτο εκτραχηλισμό της συζήτησης, όπως συνοψίζεται από την έκφραση ότι θα "γίνουμε Βιετναμ", έκφραση που όντως διατυπώθηκε επί της βάσεως προσωπικής διαφωνίας αλλά... όχι δεν διατυπώθηκε από εμένα.[/quote'] Αδυνατώ να πιστέψω ότι... φοβήθηκες... Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεις κάποιον και μετά να κλειδώνεις το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω, όποιος παίρνει θέση σε μια αντιπαράθεση που αφορά εσένα κι ένα τρίτο και σου λέει πράκτικα "είσαι λάθος και δεν φέρεσαι σωστά" (για να μην το πω όπως το σκέφτομαι), σημαίνει ότι είναι "αντιπρόσωπός" του? Ήμαρτον... Όσο καιρό είμαι μέλος στο νόιζ, ήταν το πιο αψυχολόγητο κλείδωμα... http://www.10-code.com
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Μα γιατί πάνσοφε παντογνώστη αλλά και αλάνθαστε Abraxas με πληγώνεις με τα λόγια σου με τέτοιον τρόπον; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Abraxas Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Μα γιατί πάνσοφε παντογνώστη αλλά και αλάνθαστε Abraxas με πληγώνεις με τα λόγια σου με τέτοιον τρόπον; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;; :lol: :lol: :lol: Καραγκιοζάκο...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Καραγκιοζάκο... Μπά, καστανός είμαι... LEGO people live in houses made of their own flesh.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Όποιος μου βρει έναν καλό λόγο να μαλώνει και να λογομαχεί για να βρει το δίκιο του "διαδικτυακά" του χαρίζω το εισητήριο μου στο Love & Sex Show του antouan καθώς και την πρόσκληση για το σεμινάριο "Έρωτας και forum" :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Eγώ του δίνω το πρώτο μου σετ χορδών! Είναι τελείως vintage και κουρδισμένο πόντο-πόντο... Μπορεί να το μοσχοπουλήσει στο eBay πανεύκολα, καθώς είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι θα πιάσει πάνω από 20.000-30.000 ευρω. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Τι να τις κάνουν τις %@χορδές σου;;Ενώ το Show θα σου μείνει χαραγμένο για πάντα :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση