pastelius Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2006 κι'άσε τις μυγούλες στην ησυχία τους. Κωλομυγες σπαστικες! :twisted: :twisted: feel da FUNK blast
chickittypok Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2006 Γιανα δω αν θα βρεθεί κάποιος να "κράξει"και εμένα που έγραψα την γνώμη μου... ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ... :!: κρα κρα κρα :P ου μπλεξεις... ΥΠΕΡΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ :!:
jonn Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Για κοίτα ρε τι γινόταν εδώ μέσα χθες όλη μέρα... 8O 8O Εγώ λέω να σβήσετε όλα τα posts και να μείνει μονάχα αυτό: www.tdpri.com προτεινω να περασουμε ολοι μας μερικες ωρες αναγνωσης σε αυτο το site και οταν καταλαβουμε πως πρεπει να ειναι ενα μουσικο forum' date=' τοτε να ξαναγρψουμε στο αμοιρο το noiz... ΕΛΕΟΣ υ.γ. δεν αναφερομαι σε κανενα συγκεκριμενα....[/quote'] Θα πρότεινα και 2-3 ακόμα διεθνή μουσικά forums αλλά δεν έχει νόημα...Και ένα μπορεί να φθάσει άμα έχουμε τη διάθεση να γίνουμε καλύτεροι, διότι τέτοια threads σαν αυτό μόνο απέχθεια προκαλούν...
takis Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 john ο καθε λαος παιρνει αυτο που του αξιζει σε ολα τα επιπεδα... :wink:
roybatty Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 john ο καθε λαος παιρνει αυτο που του αξιζει σε ολα τα επιπεδα... :wink: Eντάξει,οι γενικεύσεις και οι αφορισμοί μπορούν να λείπουν...και αν πιστεύετε πως στο εξωτερικό τα πράγματα είναι καλύτερα,διαβάστε usenet (και συγκεκριμένα 3-4 σελίδες από το alt.guitar.amps) και θα αλλάξετε γνώμη :wink: Occam's razor makes the cutting clean.
takis Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 john ο καθε λαος παιρνει αυτο που του αξιζει σε ολα τα επιπεδα... :wink: Eντάξει' date='οι γενικεύσεις και οι αφορισμοί μπορούν να λείπουν...και αν πιστεύετε πως στο εξωτερικό τα πράγματα είναι καλύτερα,διαβάστε usenet (και συγκεκριμένα 3-4 σελίδες από το alt.guitar.amps) και θα αλλάξετε γνώμη :wink:[/quote'] σωστα! :wink:
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Μη χάσεις το χιούμορ σου τώρα ! :wink: Εγώ να χάσω το χιούμορ μου; Ελπίζω μόνο να αισθάνεται υπερήφανος ο Abraxas με το επίπεδο του μόνου (προς το παρόν) που συμφώνησε απόλυτα μαζί του. (Έχουμε και τον les paul' date=' αλλά δε νομίζω ότι [b']μίλησε δολίως[/b], καίτοι με έβρισε). Το επίπεδο μου; *Edited by yameth :?: 8O ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Edited by yameth... λόγω προσωπικών ύβρεων που απεύθυνες προς τον συνομιλητή σου. Θα μπορούσες επίσης να παρατηρήσεις, αν δεν βιαζόσουν να... εκπλαγείς, ότι δεν διόρθωσα μόνο τα δικά σου"σχόλια". Αντιβαίνουν στους κανονισμούς. Τελεία και παύλα. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση