Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Τον τελευταίο καιρό που έχω παίξει με αρκετές Squier,έχω μείνει άφωνος με την ποιότητα κατασκευής τους.Είναι καλοστημένα όργανα και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.

Όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας.Αν δε σου αρέσουν οι εργοστασιακοί μαγνήτες και θελήσεις να βάλεις ένα κλασικό EMG set (81-85 πχ),το κόστος θα ανέβει κατά 220 ευρώ περίπου.

Επομένως,δεν ξέρω αν 610 αξίζουν για το αποτέλεσμα που θα πάρεις,αναλογιζόμενος ότι με 600 ευρώ μπορείς να βρεις καλύτερη κιθάρα.

Βέβαια,αν σου αρέσει πολύ η κιθάρα,ή ο Root,ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων,τότε για σένα προσωπικά αξίζει.

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!Καλές αγορές!

More is more. Yngwie Malmsteen

Δημοσιευμένο

Με μια πρόχειρη ματιά στο google θα βρεις πολλά σχόλια και βίντεο με τη συγεκριμένη κιθάρα.

Όπως είπε και ο Bill

Τον τελευταίο καιρό που έχω παίξει με αρκετές Squier,έχω μείνει άφωνος με την ποιότητα κατασκευής τους.Είναι καλοστημένα όργανα και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.

...

Επομένως,δεν ξέρω αν 610 αξίζουν για το αποτέλεσμα που θα πάρεις,αναλογιζόμενος ότι με 600 ευρώ μπορείς να βρεις καλύτερη κιθάρα.

Βέβαια,αν σου αρέσει πολύ η κιθάρα,ή ο Root,ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων,τότε για σένα προσωπικά αξίζει.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα και πάρε την fender root. Έχω αυτή με έβενο ταστιέρα. Για αυτή, θα σου πω απλά πως έχει απίστευτο playability και ήχο. Ήμουν γκιμπσονάκιας για χρόνια και αυτή η κιθάρα με έκανε να αλλαξοπιστήσω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...