TakisMasterKey Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 36 χρόνια πριν, ολόκληρη η εμφάνιση των Dixie Dregs στο Montreux jazz festival 1978... Έγραψες! :) :) :) Είπα να το βάλω χτες, αλλά δεν ήθελα να πλατιάσω ;) Το έχω λιώσει, μιλάμε για τεράστια μπάντα!
gvour Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Aλλο ο ενας κι αλλο ο αλλος αδερφια,ομιλουμε για το Μπλακμορ-Μορς και σημειωσατε Χ ;D. Και του λογου μου προτιμω τους Purple με τον "Μαυρο"-ακομα περισσοτερο τους προτιμω με τον Bolin :D-αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο Morse τους εδωσε ζωη και πνοη σε μια δυσκολη και βαλτωδη περιοδο τους και συνεβαλλε συνθετικα στο να γραψουν καλα κομματια και αλμπουμς. Και μονο γι'αυτο,μια και το πηγαμε στους Purple,του αξιζουν τα ευσημα. Εξαλλου ο ιδιος ο Blackmore ειχε πει οτι ο Morse ειναι εξαιρετικη επιλογη για τη μπαντα και δεν τον λες και πολυ "διακριτικο" ;D παντα στις δηλωσεις του.Προφανως το εννοουσε.
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Aλλο ο ενας κι αλλο ο αλλος αδερφια,ομιλουμε για το Μπλακμορ-Μορς και σημειωσατε Χ ;D. Και του λογου μου προτιμω τους Purple με τον "Μαυρο"-ακομα περισσοτερο τους προτιμω με τον Bolin :D-αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο Morse τους εδωσε ζωη και πνοη σε μια δυσκολη και βαλτωδη περιοδο τους και συνεβαλλε συνθετικα στο να γραψουν καλα κομματια και αλμπουμς. Και μονο γι'αυτο,μια και το πηγαμε στους Purple,του αξιζουν τα ευσημα. Εξαλλου ο ιδιος ο Blackmore ειχε πει οτι ο Morse ειναι εξαιρετικη επιλογη για τη μπαντα και δεν τον λες και πολυ "διακριτικο" ;D παντα στις δηλωσεις του.Προφανως το εννοουσε. Συμφωνούμε σε όλα αυτά :D Εγώ πάντως το θέμα το άνοιξα για να απολαύσουμε τον Morse και τις διάφορες πλευρές του και όχι για την κουραστική συζήτηση περί Blackmore κλπ...
gvour Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Εγώ πάντως το θέμα το άνοιξα για να απολαύσουμε τον Morse και τις διάφορες πλευρές του και όχι για την κουραστική συζήτηση περί Blackmore κλπ... Εννοειται φιλτατε και καλα εκανες! :D Ειναι μια καλη αφορμη να ξανακουμε/ξαναβλεπουμε πραγματα που μας αρεσουν,οπως το live των Dregs που εβαλε ο Long αλλα και τοσα αλλα ωραια που ποσταριστηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση