dzogas Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Γειά σας συμφορουμίτες! Πριν λίγες ημέρες ένας φίλος μου έφερε μια Samick Artist Series Flying V που την είχε παρατημένη για πολλά χρόνια. Αφού την καθάρισα ανακάλυψα τα παρακάτω: 1) Το ένα από τα τρία Pot είναι χαλασμένο και θέλει αλλαγή. Δυστυχώς όμως ή κόλληση έχει γίνει πάνω στο σημείο που λέει πόσα KΩ (ελπίζω να είναι σωστό αυτό) και οι γνώσεις μου δεν πάνε παραπάνω. Δεν θα με χάλαγε να τα αλλάξω και τα τρία. 1)Το καπάκι είναι σπασμένο οπότε θα πρέπει να βρώ και καπάκια αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. 2) Τα κλειδιά, αν και σε πολύ καλή κατάσταση, είναι μηχανικά. Οπότε σκέφτομαι να τα αλλάξω και αυτά. Καμμιά πρόταση (καλή και όσο οικονομικότερη γίνεται)? Όποιος φίλος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα. Φιλικά Διονύσης Υ.Γ. Αν χρειαστεί, μπορώ να βγάλω φωτο το απόγευμα.
HellFire Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Λογικά τα pots θα ειναι 500ΚΩ μιας και η κιθάρα εχει humbuckers. Rest in Peace, Rest in Polaris!
HellFire Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Τα κλειδια γιατι θες να τα αλλαξεις? Rest in Peace, Rest in Polaris!
funkysoul Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 http://www.eyguitarmusic.com/Wilkinson-E-Z-LOK3L3RChromeContemporary-flat-sided-button-with-sealed-housing-and-45-degree-fixing-tag_p_804.html http://www.eyguitarmusic.com/ALPHA-BrandB500K-Full-Size-15mm-shaftLinear-TaperStratocasterTelecaster-Wire-Custom_p_888.html papa don't take no mess!!
dzogas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2014 Τα κλειδια γιατι θες να τα αλλαξεις? Γειά σου φίλε μου... είναι παλιά μηχανικά. Θα ήθελα να βάλω υδραυλικα.
funkysoul Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2014 υδραυλικα ?????? papa don't take no mess!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση