darshan Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Ο μόνος τρόπος για να βάλεις fx στον ενισχυτή αυτό (και σε κάθε άλλο του είδους) είναι η χρήση κάποιου attenuator το οποίο έχει fx loop. Είχα δει ένα στις αγγελίες που είχε βγει. Στην ουσία περνάει τα εφέ στο σήμα του ενισχυτή και πριν το ηχείο. Προσπαθώ να θυμηθώ πώς το έλεγαν.. *Το βρήκα, είναι το Bad Cat The Unleash Amplifier (http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/bad-cat-the-unleash-amplifier--attenuator?pfm=sp) Τι λες ρε φίλε... υπάρχει τέτοιο πράγμα? :o ωραία ιδέα!
Stavros_F Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Αν εξαιρέσεις ότι είναι πανάκριβο ναι είναι πολύ καλή λύση. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν τα τσακάλια του DIY να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο, έστω και χωρίς attenuator, κάτι που να μπορείς να περνάς post amp/pre cab τα fx. Χμμμμμ..
myster_maze Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 To Unleash παίδες δεν είναι απλά attenuator, είναι συνδυασμός ενισχυτή με attenuator. Το σήμα σου δηλαδή ξαναπερνάει από τελικό στο τέλος, γι'αυτό μπορεί και έχει fx loop. Για διαβάστε λίγο, http://www.badcatamps.com/unleash.html
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Πάντως είναι αγορά για μια ζωή. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
mserpetsidakis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 εγώ πιστεύω οτι μπαίνει. Το Loop γενικά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και στους μικρούς είναι πιο έντονες. Αν χρησιμοποιείς εφέ αξίζει. Στο μυαλό μου έχω τρεις λύσεις η μία δεν επηρεάζει την αισθητική. Αν ήσουν Χανιά θα στο έκανα.
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Υπάρχει ενδεχόμενο να ερθω Χανια το Καλοκαίρι . Θα τον φερω μαζί για να το συζητησουμε...
mserpetsidakis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Βαγγέλη χαρά μου να τα πούμε να jamαρουμε κιολας. Στείλε μου email στο [email protected] νωρίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση