panagiotis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Η μεγαλύτερη και ιστορικότερη εισαγωγή σε heavy metal κομμάτι κατά την ταπεινή μου άποψη είναι αυτή του Aces High Λοιπόν για πείτε... Βass is a state of mind...
boody Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 το holy diver του dio ειχε αξιοσημειωτα μεγαλη εισαγωγη λογω του οτι κυλανε τα δευτερολεπτα και δε γινεται σχεδον τιποτα :) by the way οι anthema δεν εχουν κολημα με τις αργες εισαγωγες ή μου φαινεται? http://the-boody.blogspot.com/
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Παρόλο που είμαι φανατικός Iron Maiden νομίζω το εισαγωγικό riff του Smoke on the water κλέβει τα ινία του Aces High :wink: You are wrong f**ked and overatted...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Παρόλο που είμαι φανατικός Iron Maiden νομίζω το εισαγωγικό riff του Smoke on the water κλέβει τα ινία του Aces High :wink: ναι ΟΚ αλλά πάμε σε hard rock κλπ Mιλάω για το Νew Wave και τα μετέπειτα ιδιώματά του Βass is a state of mind...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Χμμμμ....... άρα πάμε μάλλον για Maiden δηλαδή ε; Ούτε καν το "Enter Sandman"; Από Maiden (δλδ και γενικώς από nwobhm) θα πήγαινα μάλλον για "Wasted Years" ή "Clairvoyant". Αλλά δε μου αρέσουν οι Maiden... :)
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 ναι ΟΚ αλλά πάμε σε hard rock κλπ Mιλάω για το Νew Wave και τα μετέπειτα ιδιώματά του Ααααα' date=' ΟΚ, κατάλαβα! Θέλεις να μιλήσουμε για τα [b']τσικό![/b] :lol: :lol: :lol:
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 ναι ΟΚ αλλά πάμε σε hard rock κλπ Mιλάω για το Νew Wave και τα μετέπειτα ιδιώματά του Ααααα' date=' ΟΚ, κατάλαβα! Θέλεις να μιλήσουμε για τα [b']τσικό![/b] :lol: :lol: :lol: Kαλά τραγούδα εσύ... :D Λοιπόν κανάς άλλος :?: Βass is a state of mind...
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Kαλά τραγούδα εσύ... :D Λοιπόν κανάς άλλος :?: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο... θα ήθελες να επεκταθείς;
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Kαλά τραγούδα εσύ... :D Λοιπόν κανάς άλλος :?: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο... θα ήθελες να επεκταθείς; Τι να επεκταθώ ; Αν θες πες τη γνώμη σου... :D :D :D Βass is a state of mind...
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Kαλά τραγούδα εσύ... :D Λοιπόν κανάς άλλος :?: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο... θα ήθελες να επεκταθείς; Τι να επεκταθώ ; Αν θες πες τη γνώμη σου... :D :D :D H γνώμη μου είναι πως μάλλον δεν ξέρεις πως δουλεύει το πράγμα στα φόρα Όταν ανοίγεις ένα thread δε σημαίνει ότι σου ανήκει κιόλας :wink: Δεν είναι δυνατόν να το κατευθύνεις για να ακούσεις αυτά που περιμένεις να ακούσεις. Επομένως δεν μπορείς να θέτεις όρια στις γνώμες που θα εκφραστούν. Η δική μου είναι ότι η γενιά μετά τους Maiden (που λίγο ως πολύ ξεκίνησαν αυτό το κύμα) είναι τσικό. Και ξέρεις, έχω δει live τους Maiden, μάλλον αρκετά χρόνια πριν γεννηθείς... :wink: Επίσης, μιας και αναφέρεις 'heavy metal' στον τίτλο του θέματος, ξέρεις ποιων η μουσική περιγράφηκε πρώτη φορά μ'αυτό τον όρο; :?: :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση