RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Κρίμα που δεν παίζω στοίχημα. Έπιασα και πρώτο και τελευταίο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Κρίμα που δεν παίζω στοίχημα. Έπιασα και πρώτο και τελευταίο. Πράγματι. Καταγγέλω νοθεία. :) :) :) :) Mea Culpa
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Κέρδισε η Ευρώπη. Τον όρο "ο κλαψομουσης". Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Κέρδισε η Ευρώπη. Τον όρο "ο κλαψομουσης". :) :) Mea Culpa
longshadow Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Αν έχει εμπορικό μυαλό θα πρέπει να κανονίσει ένα διαφημιστικό με την Gillette.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Το αστείο είναι ότι στα σόσιαλ μύδια κάποιοι το περνούν ως πολιτικό μήνυμα της Ευρώπης για ανοχή στη διαφορετικότητα κλπ.
relos Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Πάντως, όταν με ρώτησε ο 6χρονος γιος μου "μπαμπά γιατί αυτή η κυρία έχει μούσι;" ξαφνικά μαζί με το χιούμορ μου, έχασα και τα λόγια μου. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ένας... κοσμοφοβικός πατέρας. V FOR VIGIER
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Οι illuminati ειναι απο πισω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Πάντως, όταν με ρώτησε ο 6χρονος γιος μου "μπαμπά γιατί αυτή η κυρία έχει μούσι;" ξαφνικά μαζί με το χιούμορ μου, έχασα και τα λόγια μου. Πες του ότι είναι μουσίτσα! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Πες του ότι είναι μουσίτσα! ;D πες του οτι δεν ετρωγε το φαι της. χαχαχαχαχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση