happydreamer Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Χαιρετίζω την παρέα! Ότι ακούτε σε ηλεκτρική (σόλο, αρπίσματα κλπ) καθώς και σε φωνητικά είμαι εγώ. Πιστεύω ότι το backing track θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερο, αλλά αυτό βρήκα. ::) Για πείτε... to_rid_the_disease_opeth_cover.mp3
mpamps Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Πολύ καλή προσπάθεια. Μπράβο. Μου άρεσε η χροιά της φωνής σου. Σαν ηχητικό αποτελέσμα 2 πράγματα που σίγουρα μου έλειψαν σε σχεση με το original είναι: 1) Το mellotron στα refrain 2) Καθώς και μια 2η φωνή στο 2ο refrain που λέει "I have lost all trust I had in you" (η οποία βεβαια δεν υπάρχει ούτε στη live version από το Lamentations DVD) Απλά να διευκρινίσω, ότι μου έλειψαν με την πρώτη ακροάση και όχι επειδή έκατσα να το συγκρίνω με το original.
happydreamer Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Πολύ καλή προσπάθεια. Μπράβο. Μου άρεσε η χροιά της φωνής σου. Σαν ηχητικό αποτελέσμα 2 πράγματα που σίγουρα μου έλειψαν σε σχεση με το original είναι: 1) Το mellotron στα refrain 2) Καθώς και μια 2η φωνή στο 2ο refrain που λέει "I have lost all trust I had in you" (η οποία βεβαια δεν υπάρχει ούτε στη live version από το Lamentations DVD) Απλά να διευκρινίσω, ότι μου έλειψαν με την πρώτη ακροάση και όχι επειδή έκατσα να το συγκρίνω με το original. Το mellotron να σου πω την αλήθεια δεν το χα πάρει χαμπάρι.Γενικά δεν κάθισα να ψαχτώ τι μπορεί να λείπει από το backing track. Δεν μου έκανε μπαμ και κάποια σοβαρή έλλειψη (εκτός ίσως από το 4:39 και μετά, που ήθελε κι άλλα πιστεύω). Τώρα που το λες πάντως όντως λείπει. ;) Το "I have lost all trust in you" ήθελα να το βάλω. Το άφησα για το τέλος. Προσπάθησα κιόλας, αλλά δεν μου βγήκε και είχα ήδη χάσει την υπομονή μου και τεμπέλιασα. ::) Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τα καλά σου λόγια! :)
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Φωνητικά μου άρεσε πολύ,όπως και η συνολική παρουσίαση. Θα προτιμούσα λίγη περισσότερη επιμέλεια στα lead guitar parts.Ακούγονται αρκετά ''generic'',πώς να το πω λίγο πιο ανθρώπινα,χωρίς αρκετά vibrato θα έλεγα. Αυτό δεν αλλάζει τη συνολική εικόνα του cover,η οποία είναι πολύ καλή! More is more. Yngwie Malmsteen
happydreamer Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Φωνητικά μου άρεσε πολύ,όπως και η συνολική παρουσίαση. Θα προτιμούσα λίγη περισσότερη επιμέλεια στα lead guitar parts.Ακούγονται αρκετά ''generic'',πώς να το πω λίγο πιο ανθρώπινα,χωρίς αρκετά vibrato θα έλεγα. Αυτό δεν αλλάζει τη συνολική εικόνα του cover,η οποία είναι πολύ καλή! Ίσως και να χεις δίκιο σε αυτό που λες. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα το ψάχνω με τις τεχνικές. Είμαι κομματάκι noobas στην ηλεκτρική... ;D Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα!
Mike G Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Για παλιόνουμπο καλά τα πας...μήπως κάνεις smurfing? ;D Ωραίο το cover και hail για τα γούστα σου ;D Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
happydreamer Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Για παλιόνουμπο καλά τα πας...μήπως κάνεις smurfing? ;D Ωραίο το cover και hail για τα γούστα σου ;D Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Χαχαχα! Μαθαίνω και καινούριες λέξεις εδώ μέσα! Nice...! Να σαι καλά φίλε μου!
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Πολύ καλή η προσπάθειά σου! Μπράβο! Λίγο παραπάνω βιμπράτο και εκφραστικότητα στα lead μέρη όπως είπε και ο Bill παραπάνω, θα ήθελα. :)
happydreamer Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Πολύ καλή η προσπάθειά σου! Μπράβο! Λίγο παραπάνω βιμπράτο και εκφραστικότητα στα lead μέρη όπως είπε και ο Bill παραπάνω, θα ήθελα. :) Αχ αυτό το βιμπράτο με χαντάκωσε! ;D Τις δουλεύω τις τεχνικές μου παιδιά. Ελπίζω να δούμε κι εγώ κι εσείς βελτιωση στα επόμενα. Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση