Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 γιατι δεν αναφερει κανεις τους lace sensor της fender?τοσο χαλια ειναι? Ναι 8)
taq Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Βασικά, χάλια δεν είναι, έχουν και αυτοί το "χρώμα" τους αλλά είναι πολύ "συγκεκριμμένοι" και δεν αφήνουν να ακουστεί η κιθάρα ώς "σύνολο". Δηλαδή εν ολίγοις και σε κόντρα πλακέ να τους βάλεις το ίδιο ακούγονται. :wink: Αν θές από Fender series pickups, να προτιμήσεις για high output με πανέμορφα μεσαία τους Custom Texas Specials, Αν θες λίγο λιγότερο output αλλά πιό "χρωματιστό" αποτέλεσμα οι Custom '69 επίσης είναι μιά χαρά, εγώ στη θέση σου με maple ταστιέρα για blues καταστάσεις όμως θα έβαζα Custom 57-62 της Fender! E, έχουν αυτό το... κάτι! In Fender Strat we trust!
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 εγώ στη θέση σου με maple ταστιέρα για blues καταστάσεις όμως θα έβαζα Custom 57-62 της Fender! E' date=' έχουν αυτό το... κάτι![/quote'] Το hum στους 60 κύκλους εννοείς; :P :P :wink: :lol: :lol: Για noiseless πάντως δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο από Kinman... και Bill Lawrence βεβαίως!! :wink:
elavd Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Για noiseless πάντως δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο από Kinman... και Bill Lawrence βεβαίως!! :wink: Βασίλη, noiseless φτιάχνει και ο "δικός μας" David Barfuss ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Βασίλη' date=' noiseless φτιάχνει και ο "δικός μας" David Barfuss ;)[/quote'] Σοβαρά; Δεν το ήξερα! :? Ο David είναι 'The Man' για παραδοσιακούς Fenderίσιους (και όχι μόνο...) μαγνήτες. Αν σου έχει δώσει πληροφορίες και τις κρατάς για πάρτυ σου, θα σε κυνηγήσω! Μίλα σκουλήκι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
elavd Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Αν σου έχει δώσει πληροφορίες και τις κρατάς για πάρτυ σου' date=' θα σε κυνηγήσω! Μίλα σκουλήκι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Δε μου το είπε ο ίδιος, αλλά το είδα στα reviews του Harmony Central. http://reviews.harmony-central.com/reviews/Electric+Guitar+Pickup/brand/David+Barfuss Εκεί υπάρχει και το δικό μου review για το custom set JOHN MAYER που μου έφτιαξε (και το οποίο, παρεπιπτόντως, προτείνω ανεπιφύλακτα) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση