cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 τι θες να πουμε, οτι ειναι καταπληκτικό? Το λεμε. Δεν μου λες γιατι δεν το πιανω, τι μετρημα παιζετε? Μπουρδουκλωθηκα. Δεν ειμαι αυτων των μετρηματων, ειμαι πιο κλασσικος. λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
g.avram Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 τι θες να πουμε, οτι ειναι καταπληκτικό? Το λεμε. Δεν μου λες γιατι δεν το πιανω, τι μετρημα παιζετε? Μπουρδουκλωθηκα. Δεν ειμαι αυτων των μετρηματων, ειμαι πιο κλασσικος. λολ Ευχαριστουμε! 7/4
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 του πηρε λιγο παραπανω αλλα το μετρησε τελικα . 7/4
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 Τέτοιο delay ούτε ο Edge... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
g.avram Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 Κάλλιο αργά παρά ποτέ level: ε ναι,,,
g.avram Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 του πηρε λιγο παραπανω αλλα το μετρησε τελικα . 7/4 Χχαχαχα! Τελειο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση