hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Μου ήρθαν κάποια λεφτάκια που δεν περίμενα. Και ερωτώ ? Να πάρω μια δεύτερη κιθάρα με πιο επιθετικό προσανατολισμό από την υπάρχουσα (js 1000), δηλαδή με active μαγνήτες και 24 τάστα ή να ανανεώσω τα πεταλάκια μου με δύο line 6 m5 για να έχω όλα τα εφέ κ.λ.π. Budget περίπου 500 ευρώ γιατί τα παιδιά μου θέλουν καινούργια ποδήλατα ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!!
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 None of the above. Save for a rainy day. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
noe13 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Schecter hellraiser ειναι νομιζω αυτο που ζητας!Πολλες μτχ στις αγγελιες! Slow must go on....!!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Schecter hellraiser ειναι νομιζω αυτο που ζητας!Πολλες μτχ στις αγγελιες! Στο μυαλό μου είσαι ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
PanosB Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Φυσικά την κιθάρα! Μία ακόμα ποτέ δεν είναι περιττή!
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 None of the above. Save for a rainy day. +1
chris gti Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Πάνο, sorry που θα σε ξενερώσω αλλά (ως γονέας κυρίως) θα συμφωνήσω 100% με Jasemeister και gdevelek.
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Κι εγω συμφωνω με τα παιδια, να τα φυλαξεις. Εκτος κι αν βρεις μια τοσο μεγαλη ευκαιρια που αν χρειαστει να την ξαναπουλησεις να βγαλεις και λιγο κερδος η τουλαχιστον τα λεφτα που την πηρες
savatage84 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 +1 για κιθάρα chris gti...το avatar σου τα σπάει ;D ;D ;D ;D ;D
PanosB Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Chris δεν ξενερώνω τόσο εύκολα! :P Απλά ο άνθρωπος έβαλε ένα δίλημμα : κιθάρα ή πετάλια. Δεν υπήρχε 3η επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση