drumxaris Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Καλή Πρωτομαγιά σε όλους σας ξεχωριστά με χαμόγελα και σούπερρρρρρρρρρρ διάθεση...Και με τι άλλο οέοοοο...?? :D Με ένα ακόμα ολόφρεσκο επεισόδιο των Outdoor Drum Sessions και ένα εντελώς διαφορετικό concept το οποίο δοκίμασα με προτροπή φίλων και γνωστών για να δω πως θα βγει...:) Πιστεύω πως αξίζει να το τσεκάρετε...!!!! Θα χαρώ ειλικρινά να διαβάσω την αποψή σας και τα σχολιά σας και φυσικά αν το βρισκέτε ενδιαφέρον να το κοινοποιήσετε και στους φίλους σας .. :) :) Το επεισόδιο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους εκεί έξω που χρειάζονται και έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθειά μας....Ο θεός να τους έχει καλά.... Και εσείς μη ξεχνάτε να ζείτε τη κάθε στιγμή με όλο σας το είναι σαν να είναι η τελευταία....!!!!! :) Τα λέμε πάλι σύντομα...!!!!!! :) :) :) :) Κάμερες : Μπάμπης Γιαννικάκης/Στέφανος Κώτσιος Μίξη Ήχου : Γιάννης Φουρίκης Ηχογράφιση Ήχου : Ιορδάνης Παμουκτσόγλου Fabric Audio Studios Σκηνοθεσία/Μοντάζ : Χάρης Παναγιωτόπουλος
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2014 Το cover μου άρεσε πάρα πολύ όπως και το βίντεο. Μπράβο! :)
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Πολυ ωραια η ιδεα σου και καλη εκτελεση! Δεν εχω δει αλλα βιντεο σου αλλα νομιζω σε αυτο εδω σε εχεις "θαψει" λιγο στη μηξη σε ταμπουρο και πιατα.Μπορει να ναι και ιδεα μου... Και παλι μπραβο!
drumxaris Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2014 Rocka Cola και GeoDimitri να είστε καλά ρε μάγκες για το χρόνο σας να το δείτε και να σχολιάσετε..!!!! Το εκτιμώ πραγματικά και χαίρομαι που το βρήκατε ενδιαφέρον..!! Να σας έχει ο θεός πάντα καλά και groovαριστούς..!!!!! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση