Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 ξέχασες τον σκύλο! ;D :PΤο σημαντικοτερο ξεχασα... :P Specs talks, Mgs walks
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Μαλλον ο chord εννοει πως ολο αυτο ενδεχεται να χωρεσει σε ενα va λογω της εξελιγμενης τεχνολογιας. Παντως ειναι και μια διαφορετικη κινηση απο moog εστω και replica παλιου προϊοντος της. Δινει την ευκαιρια σε παθιασμενους του αντικειμενου να εχουν την εμπειρια ενος moog modular synth. Τωρα οντως,η λογικη λεει πως αν ενα monosynth της εταιριας αυτης κανει 3000 ,τρεχα γυρευε ποσο θα κανει αυτο το modular,αλλα κατι μου λεει πως αυτη τη φορα δεν θα ειναι τοσο υπερβολικη,καθως γνωριζει οτι σε αυτην την περιπτωση ο κοσμος θα προτιμησει ενα διαμερισμα εναντι ενος synth :P Πολες ανακατασκευες τωρα τελευταια ομως,αντε και μια replica cs80 στο τσαμπε ομως,να γουσταρουμε ;D
manosx Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Which part of "handfull" did you not understand? ;D Για ποιο "κόσμο" μιλάς; Το μηχάνημα θα αγγίξει το εξαψήφιο νούμερο κόστους, και φυσικά θα αποκτηθεί από τους γνωστούς- αγνώστους, κάνα hans zimmer κλασσικά και τέτοια. Αν θέλεις modular "για τον κόσμο", υπάρχουν άλλες λύσεις.
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Ναι,σιγα μην το δουμε σε κανενος το σπιτι, αλλα για φαντασου να το πετυχεις σε κανενα στουντιο απο αυτα που κοκκορευονται οτι ειναι τα καλυτερα στην ευρωπη :P Απο αλλα modulars μονο τα doepfer εχω υποψιν μου ,και νομιζω οτι εχουν ιδιαιτερο ηχο
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Το μηχάνημα θα αγγίξει το εξαψήφιο νούμερο κόστους, και φυσικά θα αποκτηθεί από τους γνωστούς- αγνώστους, κάνα hans zimmer κλασσικά και τέτοια. Μπααα...Ο Zimmer ειναι full απο modulars. Εκτος απο 2-3 "normal" modular που εχει να βοσκουν δεξια κι αριστερα στο στουντιο, εχει και ενα ολοκληρο αφιερωμενο τοιχο με εντοιχισμενα modular. Και καπου εκει στα δεξια, αραζει κι ενα Schmidt synth, ξερετε, αυτο που προσπαθει να πουλησει εδω και χρονια ο Stefan Schmidt αλλα ματαια...Εμ κι αυτος, στα 20,000$ που το πουλαει τι περιμενει? :P Ο Hans Zimmer ειναι μαλλον ο μοναδικος μουσικος που εχει αγορασει ενα. Specs talks, Mgs walks
manosx Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Σίγουρα δεν το χρειάζεται ;D αλλά είναι σα να βλέπω τη φωτογραφία από τώρα όταν θα το παραλαμβάνει ;D ;D ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2014 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2014 "A closer look shows that despite its size, this system only offers 5 (audio) VCOs: a package of 3 VCOs (with 3 osc controller) and another package of 2 VCOs (with a single osc controller). In addition, there are two large 921 VCOs, primarily for modulation purposes. That makes a total of 7 VCOs, which, in effect, is the Moog System 55. And which leads us to the question of price... The new Emerson Moog Modular System is estimated on the internet to cost approx. $80,000. Now, whether a replica of a 7-VCO system without MIDI and without all those other little goodies is worth this sum, is – let’s be honest – to be doubted. Evidence perhaps, that the Moog Music company actually lives from its name." Specs talks, Mgs walks
neeq Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2014 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2014 Now, whether a replica of a 7-VCO system without MIDI Επίσης η τοστιέρα μου δεν έχει MIDI, αρα δεν αξίζει τα λεφτά της. Missing the pooooooooint mister ;D
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2014 Guru Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2014 Επίσης η τοστιέρα μου δεν έχει MIDI...αυτό είναι σοβαρό :o ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση