gadget Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2014 @Cigaret13 Εχω παρει το οκ για την μπελουτσι.... :p Ευχαριστώ για τις ευχες κ τις ανταποδιδω σε ολους. Να κανουμε λαιβ να γουσταρουμε παιδια! Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2014 Να ΄σαι καλά να τα χιλιάσεις!!! ΒΒΒΒΒΒΒΒ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2014 Να ΄σαι καλά να τα χιλιάσεις!!! ΒΒΒΒΒΒΒΒ ;D ;D ;D +1
gadget Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2014 Ευχαριστω ευχαριστω! Εχουμε κανονισει αλλα 2-3 οποτε.. 995 more to go ;) Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
leon7pap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2014 Το μονο σιγουρο ειναι οτι...........IT FEELS GOOD!!!!!! Με το καλο να κανετε κ αλλα LIVE! Τo .48 το χω κ εγω στη λιστα μου αλλα απ οτι βλεπω υπαρχει ζητηση...μαλλον θα μου τη φερουν κ αυτη μαζι με εναν MARK V και τη ΣΥΝΤΑΞΗ στο ΠΑΛΙΟΚΛΗΣΙ!!! "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση