gdevelek Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Αυτή η φωτό αξίζει να είναι λίγο μεγαλύτερη ώστε να φαίνεται καλύτερα το απαγορευτικό πάνω αριστερά...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 αυτη με αυτο σε αυτον A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
odis13 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Εχω ενα σκαλωμα με την Eastman Pagelli...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Αν και απλή αλλά ωραία και την αδικεί και η φώτο Και άλλη μία Flying High Again
darshan Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Η κιθάρα που με κόλλησε στις fender
Insectius Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή εδώ η πιο όμορφη από όλες! +1 για επιλογές droneblack ,gvour,hyperpanos,fusiongtr η 4η χωρίς το binding,sotos9 +1000 για PanosB geodimitri την πορτοκαλί ούτε ο joe δεν την χρησιμοποιεί! :P
paris.r Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 1) Fender Custom Tele Nos: Την ειδα(και με ειδε) πριν καιρο στο thomann... Αν και εφαγα κραξιμο γιατι "ειναι πολυ κιτς" οπως μου ειπαν, τη θεωρω κοσμημα και δηλωνω παραφορα ερωτευμενος.... :o Δυστυχως στο κοκκινο που μου αρεσει(υπαρχει και μπλε και πρασινο με καλυτερες φωτο) μονο αυτη τη φωτο εχω βρει :(. 2) Peerless tonemaster custom: Εχει μια αρχοντιά!
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 geodimitri την πορτοκαλί ούτε ο joe δεν την χρησιμοποιεί! :P Τι μας λες! :P ;D Αυτήν και την άσπρη αδερφούλα της χρησιμοποιεί πλέον. ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση