Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Κι εγώ πάντα ήθελα μια τέτοια... ....ωχ, για κάτσε....έχω! ;D Αααα ρε τυχερέ!!! :) More is more. Yngwie Malmsteen
Shelter Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Byrdland Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Κι εγώ πάντα ήθελα μια τέτοια... ....ωχ, για κάτσε....έχω! ;D Και τι έγινε που έχεις? Πάρε κι άλλη! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Ειμαι μπαναλ αλλα χωρις απωθημενα... :-X Τις εχω και τις δυο...(χμμμ..μαλλον ειμαι και ναρκισσος :P :D) Φουζιε,αυτος ο Γρηγορης ο Μπενετος σχεδιαζει και πλακακια μπανιου? :P ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
hyperpanos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Αυτή η γυαλιστερή ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Φουζιε,αυτος ο Γρηγορης ο Μπενετος σχεδιαζει και πλακακια μπανιου? Γιατί? Σκοπεύεις να κάνεις και το μπάνιο σου στούντιο? :D Κάνε πρώτα την ντουζιέρα mic booth, να τραγουδάς στο μπάνιο βρε! ;D ;D :-* Πάρτε κι άλλες κούκλες, Παναγία μου τι μ' έπιασε απο χθες και χαζεύω κιθάρες! http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/aVUAAOxyVLNS2wn0/$_57.JPG[/img] Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Γιατί? Σκοπεύεις να κάνεις και το μπάνιο σου στούντιο? :D Κάνε πρώτα την ντουζιέρα mic booth, να τραγουδάς στο μπάνιο βρε! ;D ;D :-* ;D ;D ;D Γκρεγκ Βενετ ρε,για απορροφηση των χαμηλων στο μπανιο... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
matawan Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Gibson ES-150 Gretsch Synchromatic (εδω με dearmond "monkey on a stick" pickup ) Δεν το συζηταω φυσικα για Jazzmasters και Jaguars, απλα εδω και ΚΑΙΡΟ ονειρευομαι μια τετοια archtop :-* :o It's a shame stupidity isn't painful.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση