KostasP Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Καλη για πανηγυρια οντως! Εποικοδομητικη η αποψη σου, οντως...
NoIzY Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 ^^Νταξει, μια πλακα εκανε ο ανθρωπος (ή και οχι), ποσο εποικοδομητικη μπορει να ειναι μια αποψη σε ενα τετοιο θεμα και γιατι τετοια αντιδραση? Μια απο τις πιο ομορφες που εχω δει:
HellFire Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Αυτή. Rest in Peace, Rest in Polaris!
droneblack Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Οι πιο ομορφες ειναι αυτες που οταν τις βλεπεις σε ξεσηκωνουν να παιξεις..Μερικες απο την μεγααααααλη λιστα μου.
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Πανηγύρια ξεπανηγύρια, εγώ αν μπορούσα την έπαιρνα μόνο για να την βλέπω! Με φτιάχνει άσχημα. Μ'αρέσει που απαντάς σοβαρά! ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Από μικρό παιδί τη θέλω αυτή την κιθάρα.Στην αρχή δεν υπήρχε στην παραγωγή και τώρα που υπάρχει κοστίζει 3000 euros.Άτιμη ζωή! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen
gvour Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Σαν πανηγυρτζης που ειμαι και του λογου μου γουσταρω πολυ τετοια χρωματα κιθαρας. Καθολου δε μ'ενδιαφερει η μαρκα,πως παιζει κλπ-αυτα ειναι δευτερευοντα και αφορουν τους μουσικους-μονο τα χρωματακια. Καλε δεν ειναι ολες τρελα? ;D
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Σταθερες αξιες σε Olympic white www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Ορίστε και το 2ο απραγματοποίητο όνειρο. 8) More is more. Yngwie Malmsteen
Guru pipityri Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Κι εγώ πάντα ήθελα μια τέτοια... ....ωχ, για κάτσε....έχω! ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση