Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα παιδιά !!! Έχω αριστερόχειρη κιθάρα και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει διαφορά μεταξύ των μαγνητών για αριστερή και δεξιά κιθάρα ! Καθότι λέω να αλλάξω τους μαγνήτες τις κιθάρας και να πάω σε κάτι "καλύτερο" ! Ισχύει ,άν ισχύει, η διαφορά και για single coil αλλά και humbuckers ???

Επίσης θα είχατε να μου προτείνετε κάποιον συνδυασμό μαγνητών για strat ? Με έναν διπλό στο bridge ?

Δημοσιευμένο

Οχι αδερφε το ιδιο ειναι προχωρα αφοβα! Για Strat δεν εχω να σου προτεινω κατι (δεν το κατεχω), αλλα βλεπω οτι δε σου απανταει κανεις οποτε..... ;D

Δημοσιευμένο

Επίσης θα είχατε να μου προτείνετε κάποιον συνδυασμό μαγνητών για strat ? Με έναν διπλό στο bridge ?

Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Δημοσιευμένο

Μηπως γνωριζει καποιος πόσο μπορει να στοιχιζει ενα απλο ( οχι lock ) κλειδι ακουστικης κιθαρας ( συγκεκριμενα μου χαλασαν οι βόλτες απο την Σι ) ! Πληρωσα ενα υπερογκο ποσο ( υπερογκο εννοειται σε σχεση με αυτο που αγοραζεις ) απο γνωστο καταστημα ( μονο κιθαρες , στην Εμμ.Μπενακη !!!!! ) για ενα ασημι Αμερικάνικο Grover !

Δεν διαμαρτυρηθηκα γιατι το χρειαζομουν αμεσα , βιαζομουν , ωστοσο μου εκανε αισχρη εντυπωση ! Επιπλεον , δεν ειδα ποτε την αρχικη του συσκευασια , διοτι μου το εφερε χυμα για να το συγκρινει με το χαλασμενο κλειδι που ειχα φερει !

Αναρωτιεμαι ποσο θα πληρωνα αν ειχα καποιο πιο σοβαρο προβλημα στην κιθαρα μου !

Μετα αναρωτιουνται γιατι δεν εχουν δουλεια !!!

Επωμιζομαι το λαθος μου γιατι επρεπε να ειχα αντιδρασει ωστοσο ειμαι ακομα εντυπωσιασμενος ! Ολα μου τα σολο πλεον θα τα κανω στη Σι για να βγαλει τα λεφτα της !

Δημοσιευμένο

@ Seeker

Πρώτα απ' όλα καλώς ήρθες στην παρέα μας!  :)

Δεύτερον, άνοιξε ένα άλλο θέμα με αυτό που θέλεις να ρωτήσεις γιατί είναι εντελώς άσχετο με το θέμα που έχει ανοίξει το παλικάρι εδώ και στο οποίο ζητά γνώμες για μαγνήτες.  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...