thomp Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 γεια σας παιδια ενδιαφερομαι για ακουστικη και ειχα καταληξει σε κατι στανταρ στη d-28 . προσφατα μου προτεινε ενας γνωστος μια 20χρονων d-41 σε καλη κατασταση στα ιδια λεφτα και το σκεφτομαι..δεν την εχω τσεκαρει απο κοντα ακομα ,οκ φανταζομαι θα εχει το στρωσιμο της κ κανονικα εχει διπλασια λεφτα και ισως μου κανει αλλα τι θα λεγατε ? αγορα καινουργιας d-28 η d-41 ?
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 D-41 φυσικα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
AXLNICK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Καλό το FIAT αλλά ακόμη καλύτερη η FERRARI... Μπορει να ανήκουν στο ίδιο group αλλά καμμία σχέση στις επιδόσεις. Η D-28 όσο και αν έχει θεοποιηθεί δεν παύει να είναι ένα στανταρ μοντέλο της εταιρείας MARTIN. Η D-41 είναι κλάσεις ανώτερη. Άλλα ξύλα... άλλη δουλειά... άλλη μεταπωλητική αξία... άλλος ήχος πολύ πιο πλούσιος και γεμάτος ! Μαζί με την D-45 ίσως είναι ότι πιο κορυφαίο έχει να επιδείξει η μουσική βιομηχανία μέχρι σήμερα στο είδος της. D-41 και τα μυαλά στα κάγκελα... λοιπόν ! Ποτέ δεν θα ξαναχρειαστεί να αναρωτηθείς για Dreadnought αγορά κιθάρας !
guitarist0 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 D-41 φιλε μου και τα μυαλα στα καγκελα !!! βαλε και καμια φωτο να μας φτιαξεις ;D ;D
Fenderikos Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 D41 φυσικά, με την προυπόθεση να είναι όντως σε καλή κατάσταση το όργανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση