panosprog Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Χαιρετω το φορουμ θα ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω τον παραπανω ενισχυτη τον οποιο ειχα να χρησιμοποιησω καμποσους μηνες πηγα να παιξω σημερα και η ενταση του ηταν πολυ χαμηλη, επρεπε να τον ανοιξω μεχρι τη μεση τουλαχιστον για να ακουστει επισης ο ηχος του ηταν τελειως ψοφιος.Μετα απο λιγο επανηλθε στα φυσιολογικα του στο καθαρο καναλι ενω στο βρωμικο ειχα αυξομοιωσεις στην ενταση και εχει παραμεινει χαμηλα.Αν μπορει καποιος να βοηθησει ???
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Πάνο, στείλε ένα Mail στην tech21, ειναι ιδιαιτερα φιλικοί και εξυπηρετικοί! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
london96 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Πανο,θελουν καθαρισμα οι υποδοχες send,return του fx loop οι οποιες λειτουργουν και σαν διακοπτης on/off.Με τον καιρο πιανουν σκονη με υγρασια και δημιουργουν το συγκεκριμμενο προβλημα.Αν απευθυνθεις στο soto onstage θα σου προτεινει τον καταλληλο τεχνικο για τον καθαρισμο!
panosprog Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις πηρα μια πρωτοβουλια μονος μου πριν δω τις συμβουλες σας και ψεκασα τα ποντεσιομετρα το input jack και το on off switch με wd40 σκουπισα και το αφησα για κανα 2ωρες οταν τον ξαναανοιξα λειτουργουσε κανονικα :P τωρα αν εχω κανει καμια λαλακια θα δειξει ::) θα ξαναδοκιμασω αυριο και θα στειλω email στην Tech 21 Ισως να ψεκασω και τα effects send return.Τωρα που βρηκα παπα ;DΚαι πανω που ετοιμαζομαι μετα απο πολλες αναποδιες να παρω και τον πρωτο μου λαμπατο >:(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση