Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαιρετω το φορουμ θα ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω τον παραπανω ενισχυτη τον οποιο ειχα να χρησιμοποιησω καμποσους μηνες πηγα να παιξω σημερα και η ενταση του ηταν πολυ χαμηλη, επρεπε να τον ανοιξω μεχρι τη μεση τουλαχιστον για να ακουστει επισης ο ηχος του ηταν τελειως ψοφιος.Μετα απο λιγο επανηλθε στα φυσιολογικα του στο καθαρο καναλι ενω στο βρωμικο ειχα αυξομοιωσεις στην ενταση και εχει παραμεινει χαμηλα.Αν μπορει καποιος να βοηθησει ???

Δημοσιευμένο

Πανο,θελουν καθαρισμα οι υποδοχες send,return του fx loop οι οποιες λειτουργουν και σαν διακοπτης on/off.Με τον καιρο πιανουν σκονη με υγρασια και δημιουργουν το συγκεκριμμενο προβλημα.Αν απευθυνθεις στο soto onstage θα σου προτεινει τον καταλληλο τεχνικο για τον καθαρισμο!

Δημοσιευμένο

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις πηρα μια πρωτοβουλια μονος μου πριν δω τις συμβουλες σας και ψεκασα τα ποντεσιομετρα το input jack και το on off switch με wd40 σκουπισα και το αφησα για κανα 2ωρες οταν τον ξαναανοιξα λειτουργουσε κανονικα  :P τωρα αν εχω κανει καμια λαλακια θα δειξει ::) θα ξαναδοκιμασω αυριο και θα στειλω email στην Tech 21

Ισως να ψεκασω και τα effects send return.Τωρα που βρηκα παπα ;DΚαι πανω που ετοιμαζομαι μετα απο πολλες αναποδιες να παρω και τον πρωτο μου λαμπατο >:(

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...