sonicapg Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 γεια σας okay ,ειναι ψιλο ηλιθια ενδεχομένως η ερωτηκσις :P αλλά ελπίζω να την ανεχτείτε και να την παρετε λίγο σοβαρά. Εχω ,λοιπόν τις εξης ηλεκτρικές κιθάρες 1.Squier Strat 2.Ibanez GAX-70 3.Pasadena semi hollow (ES 335 style ) 4.Granite NX121 BK http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=421&product=101493 Βασικά αφου ειδα και ακουσα καποιο αρκετά καλό βιντεακι στο youtube ,καταλαβα οτι με ενδιαφέρει να έχω και τον ηχο της Tele. Χρειάζομαι απαραίτητα μια Τele ή μπορω να ερθω κοντά με ότι έχω ήδη ;
funkysoul Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Ο ηχος της τελε παραγεται κυριος απο τον ιδιεταιρο μαγνιτη που πιανει πανω στη γεφυρα και απο την χορδη που περνα μεσα απο το σωμα.χωρις μοντα δεν φανταζομε το πως papa don't take no mess!!
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Χρειαζεσαι μια tele φυσικα ,μπορεις να πλησιασεις τον ηχο βαζοντας εναν strato-tele μαγνητη στη θεση bridge (o ο οποιος θα εχεις base plate) και να κανεις και μια μετατροπη ωστε να παιζει ο bridge μαζι με τον neck αλλα δεν θα ειναι το ιδιο. και απο την χορδη που περνα μεσα απο το σωμα αυτο δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο,υπαρχουν top loader tele που μαμανε και δερνουν σαν και αυτη ας πουμε www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
sonicapg Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 σας ευχαριστω για τις απαντησεις. σκέφτηκα να πάρω μια φτηνη (70 ευρω) telecopy απο το ebay. δυστυχως οι Squier Tele δεν ειναι στα οικονομικα μου όρια. Λέτε να το ρισκαρω ,να της χωσω και Wilkinson αργοτερα και οτι βγει ;
speros Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 για μια πιο ολοκληρώμένη εικόνα από τον παραδοσιακό ήχο της τέλε, καλό είναι να δείτε κι αυτό το βίντεο : (ο Μπιουκάναν, ήταν μια από τις κύριες επιρροές του Καμπιλόνε που παίζει στο προηγούμενο βίντεο.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση