vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 tru oil οχι dru :-p Καλησπέρα γιατί οχι dru oil αδελφέ γιατί είμαι και ...καρδιακός.. ;D i love my stratogibsontele
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Ο φωτισμός δεν είναι καλός και τα νερά φαίνονται στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο ....μια δοκιμή με το μαύρο pickguard.. i love my stratogibsontele
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Ο φωτισμός δεν είναι καλός και τα νερά φαίνονται στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο ....μια δοκιμή με το μαύρο pickguard.. με λίγη ναφθα... i love my stratogibsontele
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 με λίγη ναφθα... Δεν είμαι επαγγελματίας ένας μάστορας σίγουρα θα έκανε καλύτερη δουλεία... στο λούστρο ....θα πάω ταμείο ....από τετάρτη πάλι καλό απογευμα :) i love my stratogibsontele
vonserke Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Μια χαρα δουλεια εκανες φιλε μου! Το κυριοτερο ειναι να αρεσει σε εσενα, αν το πετυχεις αυτο εισαι ο καλυτερος μαστορας! Εγω θα την αφηνα σε πιο σκουρο καφε (μ'αρεσει πολυ το καφε ματ χρωμα σε συνδυασμο με τα νερα του ξυλου) θα το επιχειρησω μαλλον τωρα που ανοιξε και ο καιρος (στο μπαλκονι ;D) και δεν τρωμε παντοφλα απο τις γυναικες!
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Μια χαρα δουλεια εκανες φιλε μου! Το κυριοτερο ειναι να αρεσει σε εσενα, αν το πετυχεις αυτο εισαι ο καλυτερος μαστορας! Εγω θα την αφηνα σε πιο σκουρο καφε (μ'αρεσει πολυ το καφε ματ χρωμα σε συνδυασμο με τα νερα του ξυλου) θα το επιχειρησω μαλλον τωρα που ανοιξε και ο καιρος (στο μπαλκονι ;D) και δεν τρωμε παντοφλα απο τις γυναικες! Και εγώ το ήθελα ποιο σκούρο αλλά έτσι χάνω τα νερά.... πάντως εμένα μου αρεσε και έτσι....χαχα καλή επιτυχία και κουράγιο για τη σύζυγο (όλοι τα ίδια τραβάμε χαχα...) i love my stratogibsontele
HellFire Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Βασίλη είσαι μάστορας. 8) Rest in Peace, Rest in Polaris!
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Βασίλη είσαι μάστορας. 8) Χωρίς εσένα θα ήμουν ...καστορας ... ;D i love my stratogibsontele
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Μια χαρά γίνεται Βαγγέλη, προχώρα! :D
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2014 Μια χαρά γίνεται Βαγγέλη, προχώρα! :D Ελα ρε Δημήτρη ο Βασίλης είμαι που μου...ξεκόλλησες τα δάκτυλα ;D ;D ;D ;D ;D ;D i love my stratogibsontele
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση