stavrilian Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Fender Pro Junior στο χερι (9 κιλα), κιθαρα στη πλατη, και πεταλια στον ωμο. Και περισσευει και ενα χερι για καφεδακι ή εναν ακομα Pro Junior για στερεο καταστασεις! 8)
theStratWithin Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Ο tweed deluxe τι μεγαφωνο εχει; (ο Pro Junior απ'ο,τι ειδα εχει 10"). Το 12" και η μεγάλη/στιβαρή καμπίνα δεν ειναι που αυξανουν το βαρος (εκτος του μετασχηματιστη) ; Αυτα στην προβα/τζαμ δε χρειαζονται για ν'ακουγεσαι καλα; Δεν εχω παιξει προβα με μικρο λαμπατο γι'αυτο ρωταω. Με μικρο τρανζιστορατο (πχ roland cube 30) ειναι χαλια!
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Ο tweed deluxe τι μεγαφωνο εχει; 12ΑΡΙ (ο δικος μου εχει 40αρι Tone Tubby) Το 12" και η μεγάλη/στιβαρή καμπίνα δεν ειναι που αυξανουν το βαρος; Ουτε μεγαλη,ουτε στιβαρη καμπινα εχει,εχει μικρη καμπινα απο solid pine που ειναι ελαφρυτερη απο μια plywood. Παραπανω απο το 3 δεν τον εχω ανοιξει ποτε μου γιατι ενοχλει.... ;) Στα live ετσι κι αλλοιως εχει μικροφωνο μπροστα και τον τοποθετω εκει που μπορω να τον ακουσω ΕΓΩ καλα (οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα.. ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
theStratWithin Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Στα live ετσι κι αλλοιως εχει μικροφωνο μπροστα και τον τοποθετω εκει που μπορω να τον ακουσω ΕΓΩ καλα (οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα.. ;D) Οταν προβαρω τον τοποθετω απεναντι μου για να μ'ακουω. Πρεπει ομως να μ'ακουν κ οι αλλοι. Στη διαχυση αυτη του ηχου λειτουργει καλυτερα το 12"/μεγαλη καμπινα ή πιστευεις οτι δεν εχει πολλη σημασια; (Μιλαω για αυτοσχεδιους χωρους με χαλια ηχοαπορροφηση και πολλες αντανακλασεις)
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Πρεπει ομως να μ'ακουν κ οι αλλοι. Εισαι σιγουρος?Τους εχει ρωτησει? ;D Στη διαχυση αυτη του ηχου λειτουργει καλυτερα το 12"/μεγαλη καμπινα ή πιστευεις οτι δεν εχει πολλη σημασια; οσο πιο μεγαλη η καμπινα τοσο πιο μεγαλη διαχυση..αλλα πρακτικα αν παιζεις με μπαντα και δεν μπορουν να σε ακουσουν με εναν tweed dlx στο 3 τοτε παιζετε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ δυνατα... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
degdekis Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Ή ίσως δεν έχει αρκετά μεσαία.. Ή ίσως ο ντράμερ του εξασκείται στο μάε τάε πάνω στα πιατίνια... Ή ίσως ο μπάσίστας του προσπαθεί να ρίξει τα τείχη της Ιεριχούς με τις συχνότητές του... Μου έχουν τύχει όλα τα παραπάνω... www.thedamnationproject.com
theStratWithin Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Χαχα ο ντραμμερ αυτος ειναι οντως δυνατός! Ειναι κ ο χωρος περιεργος κ ο μπασιστας με τον πληκτρά κοιτανε τον ενισχυτη απο τα πλάγια. Ευχαριστω για τις πληροφοριες, η προοπτικη ενος φορητου λαμπατου ειναι δελεαστικοτατη..
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Χαχα ο ντραμμερ αυτος ειναι οντως δυνατός! αλλο πραγμα το δυνατος ντραμμερ ,αποκλειεται να βαραει δυνατοτερα απο τον δικο μου.. ;D,και αλλο ο ντραμμερ που κανει ΒΑΒΟΥΡΑ... ;) εχει τεραστια διαφορα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση