Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τα 20 κιλά μες το νερό ...μας καλά...ο τσακ νόρις είμαι για να κουβαλήσω έναν τέτοιο ενισχυτή ? Πόσο μάλλον να τον ανεβάσω και απο μερικά σκαλιά ??!?!

Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτο το τρελό βάρος ?!?!  :o

Βασικά ,υπάρχει κανένα "κολπάκι" ουτως ώστε να μη πάθουμε καμιά κύλη  ?!!?  :P

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

σηκώνεις με λυγισμένα ποδια, προσπαθείς να κατανέμεις βάρος στα πόδια οχι στη μέση, μέση κ ραχιαίοι πιο πολύ για σταθεροποίηση οχι για το κυρίως κουβάλημα (oι μετασχηματιστές που χουν μέσα αλλά κ οι μεγάλοι πυκνωτές και το γενικότερο πλαίσιο, έχουν κάποιο βάρος... αμα θες αντικατεστησε το ξύλο με ανθρακονήματα  :P) επίσης αμα θες καταργησε το λαμπάτο κ παρε μόνο μια μονάδα προενίσχυσης ή κανα πετάλι μ' έξοδο XLR (που κατα προτίμιση (ή όχι) θα ναι στο τέλος της πεταλιέρας σου αν έχεις πολλα πετάλια)

Δημοσιευμένο

Ακου τωρα ερωτηση  :D :D :D :D

Ααααρε και να σε ειχα παλια με τους μπουζουξιδες και τους twin reverb εκει να δεις γελια που θα εκανες...  :D :D :D τα 20 κιλα δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου για σοβαρο λαμπατο ενισχυτη... ;)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

Ακου τωρα ερωτηση  :D :D :D :D

Ααααρε και να σε ειχα παλια με τους μπουζουξιδες και τους twin reverb εκει να δεις γελια που θα εκανες...  :D :D :D τα 20 κιλα δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου για σοβαρο λαμπατο ενισχυτη... ;)

χαχα sorry που δεν ειμαι ο τσακ νωρις να τους κουβαλαω δυο δυο !! ;D ;D ( πλακα κανω να μην παρεξηγηθω).

απλως ρωταω το γιατι τοσα πολλα κιλα ...  ενας μικρος σχετικα ενισχυτης να ζυγιζει 20 κιλα ! 

Ο twin reverb ποσο ζυγιζει δλδ ?!?!? Και τον σηκωνε καποιος με το χερι ? Δεν εννοω με κανενα γερανακι !  ;D ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...