metallicus Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Όπως λέει ο τίτλος, είμαστε μια μελωδική ροκ μπάντα και στα πρόθυρα δημιουργίας του πρώτου μας άλμπουμ. Παραθέτω ένα λινκ με κάποια samples από τα κομμάτια για γνώμες και σχολιασμό επί αυτών.
gvour Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Ωραια πραγματα για μας τους Αορακηδες. ;D Ενα ψιλο θεματακι που υπαρχει με την προφορα της κοπελας,περναει με το γεγονος οτι η φωνη της ταιριαζει πολυ μ'αυτο που παιζετε-ακουγεται ισως σε καποια σημεια να ειναι στα ορια της,φωνητικα μιλωντας,μπορει ομως να 'μαι και λαθος,εσεις ξερετε καλυτερα-και τις ωραιες συνθεσεις σας. Με το καλο ο δισκος.
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Ωραια πραγματα για μας τους Αορακηδες. ;D Ενα ψιλο θεματακι που υπαρχει με την προφορα της κοπελας,περναει ευκολα με το γεγονος οτι η φωνη της ταιριαζει πολυ μ'αυτο που παιζετε και τις ωραιες συνθεσεις σας. Με το καλο ο δισκος. Μου τα πείρες απ' το στόμα! Τα ίδια περίπου ήθελα να γράψω κι εγώ! ;D Μπράβο παιδιά κι αναμένουμε νεώτερα! :)
metallicus Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις σας.. :) Η παραγωγή - μουσική πως σας φαίνεται ?
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Εμένα μου άρεσε και η παραγωγή (αν και δεν είμαι ειδήμων) και η μουσική. :) Υπάρχει κάπου ολοκληρωμένο κομμάτι να ακούσουμε;
atreu73 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις σας.. :) Η παραγωγή - μουσική πως σας φαίνεται ? 80' αισθητική (ή έτσι με φαίνεται;) που για μένα τουλάχιστον είναι καλή. Ω ναι. Είναι καλή. ο χρόνος αρκετός
metallicus Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Προφανώς υπάρχει ολοκληρωμένο κομμάτι αλλά θα βγει σε video clip :)
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Προφανώς υπάρχει ολοκληρωμένο κομμάτι αλλά θα βγει σε video clip :) A, ωραία! Περιμένουμε λοιπόν! :D
metallicus Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Η σελίδα μας στο fb είναι https://www.facebook.com/DesignBandAor ;D
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Πολυ ενδιαφέρουσα δουλεια. Παραγωγη που 80ιζει πολυ ευχάριστα και θεμιτά. Και η παραγωγική επεξεργασία εξίσου αξιοσημείωτη. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση