geodimitri Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Μπράβο κι από μένα mustafank! Εύχομαι καλή επιτυχία και σ' εσένα και στην ταινία μικρού μήκους. :D
droneblack Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Αυτα ειναι ! ωραιες εκπληξεις απο εκει που δεν το περιμενης ,ευγε mustafank ,αντε και σε καμια ταινια στο φεστιβαλ κινηματογραφου της πολης μας!!
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 congrats! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω εσύ τι λες Μουσταφά αλλά εμένα με αρέσανε τα σάπια παραμύθια σου. Περισσότερο κι από το σπηκαζ. Προφανείς (και καλοδουλεμένες) οι επιρροές σου από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι neeq και Snooze Loop. ;D Ένα μπράβο κι από μένα. Πάντα τέτοια. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Εύγε Γιάννη. Το κομμάτι σου πήγε κι έδεσε άψογα στο όλο κόνσεπτ. Ενωμοτάρχης
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Εύγε Γιάννη ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
neeq Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Παρα πολύ ομορφα και το τραγούδι και το ποίημα. Την εικονα δεν την ειδα ακομα, επίτηδες για να μη μου χαλάσει τον ήχο. Θα διαφωνήσω με τον Οντιοκοστα όμως, οι snoozeloop είναι κατι το αφταστο και καλό θα ήταν να μη τους πιανουμε στο στομα μας χωρις σοβαρο λόγο :(
Johnny.T Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Μπράβο ρε Γιάννη ωραίο όλο το εγχείρημα.Ευχομαι ότι καλυτερο και με την νίκη.Μπράβο. If I don't doit somebody else will
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Αντιλαμβάνομαι ότι, μάλλον, χαίρομαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ωστόσο, σήμερα, έλαβα ένα email από τη Marshmallow Press Productions, το οποίο ανέφερε ότι χρησιμοποίησε ένα κομμάτι μου, ανεβασμένο στο soundcloud (με creative commons licence), για να επενδύσει μουσικά ένα short film. :) Ωραία έκπληξη!! Συγχαρητήρια Mustafank
Emfasis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 ............ Filmpoem Festival.... αφορά την οπτικοακουστική επένδυση ποιημάτων. Έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτέ στΟ Ελλαδιστάν? Συγχαρητήρια mustafank καί καλή συνέχεια.. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση