doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Εχω το cubase 5 και γραφω με τον εξης τρόπο Κιθάρα--->sansamp tri-ac--->line6 tone port ux2 και με Usb στο laptop Oταν γράφω ακούω κανονικα τον ηχο της κιθάρας,αυτό που γράφετε ομως ειναι ο ήχος με πολυ παραμόρφωση. :o Καμια λύση?
doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 ζεις ενα δραμα οχι εντάξει την βρηκα την άκρη το insert state την έκανε την ζημια. όλα καλα!
doubletrouble Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Άλλη ερώτηση ;D Σε ένα κανάλι έχω φορτώσει ενα Backing Track,σε άλλο κανάλι κιθάρα ,πως κάνω την μίξη-ηχογράφηση, για να κάνω export το Mixdown? Το cubase 5 εχω.
Holystone Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Εμ, πώς κανεις τη μιξη;;; Κοιτα, πηγαινε Project->export audio mixdown. Μετα, (ή πριν) εχεις σκεφθει να ριξεις και μια ματια στο manual ;) ; Γιατι δεν ξεκινας με κατι πιο απλο; Το προγραμμα πχ audacity κτλ; Your Ear Rulez!
doubletrouble Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Εμ, πώς κανεις τη μιξη;;; Κοιτα, πηγαινε Project->export audio mixdown. Μετα, (ή πριν) εχεις σκεφθει να ριξεις και μια ματια στο manual ;) ; Γιατι δεν ξεκινας με κατι πιο απλο; Το προγραμμα πχ audacity κτλ; Το export mixdown Το έχει στην καρτέλα Files όχι στο project Δεν ειναι γνήσιο το cubase Αλλα προφανώς γι αυτο που θέλω μάλλον μια χαρα ειναι το audacity ;)
messalion Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Το export mixdown Το έχει στην καρτέλα Files όχι στο project Δεν ειναι γνήσιο το cubase Αλλα προφανώς γι αυτο που θέλω μάλλον μια χαρα ειναι το audacity ;) Λυπαμαι αλλα την πατησες... ;) Να κλειδωθει το θεμα παρακαλω :D " [color=red][i]Δεν επιτρέπεται η προώθηση και αναζήτηση πειρατικού λογισμικού και μουσικής ή οτιδήποτε άλλο παραβαίνει τον νόμο, μέσα από τη σελίδα[/i][/color]." think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
doubletrouble Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 ;) και καθαρισες Ενω παίζω πανω στο backing track και ακουω κανονικα με μηδανικο latency,στην αναπαραγωγη η κιθάρα μένει λιγο πισω ??? Αυτο δεν συνεβαινε με το cubase!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση