pasant Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2014 Καλησπερα σε ολους, πριν λιγο εγραψα αλλο ενα αγαπημενο σολο απο Bonamassa αυτη την φορα. Περιμενω σχολια. Ευχαριστω :) https://www.youtube.com/watch?v=flA6cVRrkxk
inkve Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 μια χαρα ειναι το cover...απλα δωσε μεγαλυτερη προσοχη στα σηκωματα σου....να ειναι πιο "κουρδισμενα"
pasant Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 μια χαρα ειναι το cover...απλα δωσε μεγαλυτερη προσοχη στα σηκωματα σου....να ειναι πιο "κουρδισμενα" Ευχαριστω για το σχολιο! Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να το ξαναγραψω γιατι οντως τα σηκωματα μου δεν ειναι και οτι καλυτερο στο συγκεκριμενο.. :(
pasant Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Καλησπερα. Επειδη το αλλο δεν μου αρεσε το ξαναεγραψα. Κι αυτο δεν ειναι τελειο αλλα πιστευω ειναι καλυτερο!! ;) Κραξτε αφοβα!! ;D
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Η δεύτερη προσπάθεια είναι σαφώς καλύτερη! ;) Μπράβο! :)
pasant Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Η δεύτερη προσπάθεια είναι σαφώς καλύτερη! ;) Μπράβο! :) Ευχαριστω πολυ! Δεν ειναι τελειο ουτε αυτο βεβαια αλλα εκανα οτι καλυτερο μπορουσα! :) Θελω δουλεια στα σηκωματα επειγοντως!!
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Κατι δε μου ακουγεται καλα παντως. Η εισαι ελαφρως ξεκουρδιστος σε καποιες χορδες η εχεις προβλημα με το intonation...δε νομιζω να φταιει τοσο πολυ το παιξιμο σου :)
pasant Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Κατι δε μου ακουγεται καλα παντως. Η εισαι ελαφρως ξεκουρδιστος σε καποιες χορδες η εχεις προβλημα με το intonation...δε νομιζω να φταιει τοσο πολυ το παιξιμο σου :) Η αληθεια ειναι οτι ημουν κουρδισμενος και σημερα τσεκαρα και το intonation και ειναι σωστο! Δεν ξερω τι να πω.. Ευχαριστω για το σχολιο!! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση