Alabliri Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Καλως σας βρηκα προσπαθω τις τελευταιες μερες να βαλω το amplitude 3 στο cubase 5 ως plug-in se windows 8 και ειναι αδυνατον… το hardware μου ειναι ενα λαπτοπ hp με εσωτερικη καρτα ηχου realtech hd audio. 1.το amplitude λειτουργει πολυ καλα μονο του με asio4all driver, με καθυστερηση μικροτερη απο οτι μπορω να αντιληφθω, 2.επισις το cubase 5 λειτουργει πολυ καλα με μικρη καθυστερηση με εναν αλλο driver, καποιον directx asio… κατι 3.οταν προσπαθω να τρεξω το cubase5 με asio4all… δεν εχω καθολου ηχο οταν ο driver ενεργοποιειται.… 4.ενω το amplitude δεν εχει καθολου σαν επιλογη τον directx asio που χρησιμοποιει το cubase 5. αυτη την στιγμη, μετα απο οτι εχω δοκιμασει το amplitude 3 δεν φαινεται καν στα plug-ins του cubase 5. Το ζητουμενο ειναι να μπορεσω να ανοιξω το amplitude 3 μεσα απο το cubase 5 με asio4all και να εχω και ηχο....... Χρειάζομαι βοήθεια!!
kosmas9x2 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δες αν στο φακελο steinbeg/vstplugins υπαρχει το AmpliTube 3.dll www.myspace.com/kouroubela
emmanu_5 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Πρεπει να βρεις που εχει εγκατασταθει το dll του amplitude 3. μετα θα το κανεις copy / paste στο C:\Program Files (x86)\Steinberg\Cubase 5\VSTPlugins και μετά πήγαινε μέσα στο cubase και Devices>plugin information>update και λογικά θα το βρει.
TheiosG Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Αρχικα κανε αυτο που ειπαν τα παιδια παραπανω, ωστε να το διαβασει στα plugins του cubase. Μετα, αν δεν σου βγαζει ηχο, κοιταξε τις ρυθμισεις της asio4all: Devices --> Device Setup --> ρυθμισεις ηχου. Νομιζω πως στην asio4all ανοιγει και ενα panel στη γραμμη εργασιων του υπολογιστη σου. Δες τι παιζει και με αυτο, σχετικα με τα ins και τα outs της καρτας σου. Λογικα θα εισαι ενταξει..
Alabliri Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 το dll το εχω αντιγραψει στα plug-in toy cubase πολλες φορες, δεν το βλεπει και οταν παταω update δεν το εμφανιζει στην λιστα στα vst info. απεγκατεστησα τα παντα, και τα ξαναεγκαταστησα και ειχα το ιδιο αποτελεσμα, τελευταιο που εκανα ηταν απεγκαταστησω τελειως τους κανονικους drivers της καρτας ηχου, και ενω εξαφανιστηκε απο το κοντρολ πανελ, και απο τα connections tou cubase, εξακολουθει να εχει κανονικα ηχο παντου!, και μαλιστα με καθολου καθυστερηση γιαυτο πιστευω οτι ειναι ο asio4all που το κανει, χωρις ομως να φαινεται ενεργοποιημενος στη μπαρα των windows… ! δεν μπορω ομως να ηχογραφησω τιποτα, αλλιως θα το αφηνα ετσι κολαση
emmanu_5 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 To amplitude που έχεις στήσεις είναι 32 η 64 ομοίως και το cubase ?
Alabliri Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 To amplitude που έχεις στήσεις είναι 32 η 64 ομοίως και το cubase ? με αυτο που ειπες συνειδητοποιησα οτι ενω το cubase ειναι στον φακελο program files (x86) to dll toy amplitude το μαζευω απο εναν αλλο φακελο που φτιαχνει με την εγκατασταση στο program files (σκετο) ευχαριστω για τις απαντησεις, το εφτιαξα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση