soulseller Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Orange Rockerverb 50. Εϊναι πολλά τα λεφτά Άρη..
KostasP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Το απωθημενο μου ειναι ο Matchless Independence ενω εχοντας ακουσει τον Bad Cat Cub II δε με χαλαγε καθολου καποιο μοντελο της εταιρειας με αντιστοιχο καθαρο καναλι. Ο Tone King Ιmperial ειναι το πιο παλιο απωθημενο μου, ειδικα η περσινη Anniversary εκδοση, αλλα ειμαι καλυμενος σε αυτον τον τομεα. Επισης ενας AC15/30 Handwired (ή point to point κλωνος), ενας τετοιος ενισχυτης ειναι και η πιο πιθανη περιπτωση να προστεθει στους ηδη υπαρχοντες. Παντως και κανεναν να μη παρω αυτοι οι δυο και τα πεταλια μου καλυπτουν τις αναγκες μου.
John K Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Orange Rockerverb 50. Εϊναι πολλά τα λεφτά Άρη.. Ααααααχχχχχ...πόσο σε καταλαβαίνω!!!
schafferbfg Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Mesa Boogie Mark IIc+ !!! Rock..Dust..Light..Star
zappa Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Είναι πολύ ωραιος ενισχυτής, ψάξτε βρείτε τους. Έξω τους βρίσκεις τζάμπα για αυτό που σου προσφέρουν. Με ένα σετάκι NOS λάμπες κελαηδάνε. www.facebook.com/pulsedot
sotos9 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 αυτο.. και αυτο για τα γηρατεια!!!!!!! metal και φραπε!!!!
schreivox Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Εγώ έκλεισα στο θέμα ενισχυτή! Δεν το είχα πολυψάξει αλλά απο τότε που έκατσε o Gretsch Variety που είναι ουσιαστικά ο Golden Melody σε 3χ10 http://www.victoriaamp.com/amplifiers-2/ δεν νομίζω οτι θα τον αλλάξω με κάτι. Ευχαριστω το SF για την άμεση απάντηση (και πρόλαβα και καβάντζωσα) όταν ρώτησα τι φρούτο είναι τούτο.... Τυχερέ, πραγματικά σου έκατσε ευκαιρία. :) Μπράβο! Να τον χαίρεσαι!
stavrilian Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Πολυ ωραιο θεμα! Εδω και καιρο ψαχνω καποιον ενισχυτη να καψουρευτω, αλλα κατι οι αφραγκιες, κατι ο jtm 45 by Mr Kourbis που υστερα απο ενα χρονο ακομα ανακαλυπτω, και δεν εχω καταληξει... Ισως καποιος lonestar, ή ενας deliverance 60..Χμμμ...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Μετα απο αυτο http://www.noiz.gr/index.php?topic=203199.0 Άρχισα να καψουρευομαι τους Victoria To gas δεν εχει τελειωμό, μάγκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση