Stel Andre Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2014 Καλησπερα σε ολους! Προσφατα πηρα το Axe Fx κ εχω μεινει σεκος με τον αδιανοητα τελειο ηχο του. Παραθετω ενα πολυ γρηγορο σολακι που εκανα πανω σε εναν σολο ηχο που δουλευω. Μαρεσει παρα πολυ το responce και οι δυναμικες του! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
gkourelis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2014 Ωραίος ήχος αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο παίξιμο. Άψογος.
Stel Andre Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω φιλε μου! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
geodimitri Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2014 Καταπληκτικός ήχος! Και το παίξιμο όμως δεν πάει πίσω. ;) Μπράβο Stel!
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Ηχάρα Στελ και το παίξιμο εξαιρετικό!! More is more. Yngwie Malmsteen
Arael Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Πολύ ωραίο παίξιμο και φοβερός ήχος! Αν και φανατικός της λάμπας, αυτά τα μηχανάκια πρέπει να τα σπάνε. Στην αίσθηση στο χέρι, δυναμικές κτλ πώς πάει; Ε και μια που έκανες και την αρχή παίξε και τίποτις άλλο :P Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Yeah Babe!!!
Stel Andre Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Να στε καλα παιδες! Πολύ ωραίο παίξιμο και φοβερός ήχος! Αν και φανατικός της λάμπας, αυτά τα μηχανάκια πρέπει να τα σπάνε. Στην αίσθηση στο χέρι, δυναμικές κτλ πώς πάει; Ε και μια που έκανες και την αρχή παίξε και τίποτις άλλο :P Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Και αυτο οπως και το Kemper ειναι τρομακτικα μηχανηματα. Ο μυθος οτι το ψηφιακο δε θα φτανε ποτε το αναλογικο αρχισε να καταριπτεται. Δεν εχω καν ξυσει την επιφανεια του Axe και το αποτελεσμα ειναι απλα μαγικο. Επιτηδες επαιξα κατι χαλαρο σε αυτο για να φανει το ποσο καλο responce εχει στις δυναμικες, στην πενα, σε ολα. Οτι καλυτερο εχω παιξε ποτε στη ζωη μου σαν κιθαριστας. Word! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Ωραίος ήχος, πέρα από το πολύ καλό παίξιμο. Τι μαγνήτες ακούμε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
metalmike Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Τι μαγνήτες ακούμε; Στον ήχο που ακούς μόνο τους μαγνήτες δεν ακούς :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση