Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Θέλω να ηχογραφώ κυρίως κιθάρα (με μικρόφωνο στον ενισχυτή) και άλλα όργανα με μικρόφωνα ή με line εισόδους. Επειδή έχω laptop, έχει μία απλή stereo είσοδο με μικρό jack. Χρειάζεται να αγοράσω καμιά εξωτερική κάρτα πχ m-audio fast track pro ή tascam us-122l ή μπορώ να συνδέσω με το κατάλληλο βύσμα στην onboard και να κάνω την δουλειά μου? Τι θα μου προσφέρει παραπάνω η κάρτα για αυτές τις απαιτήσεις? Μην την πάρω και άδικα... :)

Δημοσιευμένο

και με τα δυο κάνεις δουλεία το θέμα είναι η ποιότητα που θες.έγω θα έπερνα μια καρτα ήχου που θα χει πολύ πιο καλά αποτελεσματα και για ηχογραφήσεις και για ότι θες.αμα τώρα θες απλος να ακούγετε αγόρασε ενα καλώδιο και κάτι θα κάνει.(ξέρω άτομα που ηχόγραφούσαν με onboard κάρτες άλλα είναι ανάλογο και με το chipακι που φορά το laptop

Δημοσιευμένο

A...Και αν ηχογραφείς με την onboard είναι πολύ πιθανό να έχειs latency...

Θα σου πρότεινα να πάρεις εξωτερική...

Time is just a fraction of the sine.......

Δημοσιευμένο

δεν θα μπορουσες να δουλεψεις σοβαρα μονο με την onboard...παρε μια καρτα που θα εχει προενισχυσεις με phantom power,κατι που θα σου χρειαστει αν θες να ηχογραφησεις με μικροφωνα...επισης η ποιοτητα του ηχου δεν θα εχει καμια σχεση...οπως και το latency που θα μπορεις να πετυχεις.. :wink: :wink: :wink:

Δημοσιευμένο

Λογικά σε ένα μήνα θα πάω για μια τέτοια αγορά. Ποιές είναι καλύτερες επιλογές εως 150 ευρώ πάνω κάτω? Έχω δεί διάφορα αλλά δεν ξέρω τι είναι καλό και αξιόπιστο και τι όχι. :? Ευχαριστώ!

Δημοσιευμένο

απεφυγε να παρεις καρτα usb 1.0...κοιταξε να ειναι usb 2.0 η firewire..η m-audio και i tascam προσφερουν τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια τιμης που προανεφερες....οι τελευταιες της tascam ειναι usb 2.0.... :lol: :lol:

Δημοσιευμένο

εχεις τεσταρει maze την ποιοτητα της tascam η της m-audio σε σχεση με της emu για να λες κατι τετοιο??εχεις καθολου υπ'οψιν σου τους convertors tης tascam,oπως και γενικοτερα την συμπεριφορα των drivers της(μην μιλησουμε για τους drivers tis m-audio poy einai oi pio σταθεροι και απροβληματιστοι απο τους παραπανω...) για να λες με σιγουρια κατι τετοιο??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...