Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

"Να τη χαίρεσαι..."  ;D ;D ;D

(Ένας συμμαθητής και φίλος μου που από πιτσιρίκια κάναμε πλάκες ο ένας στον άλλο και σε άλλους ανυποψίαστους, μου το έστειλε το πρωί χωρίς να μου πει τίποτα περισσότερο. Εγώ ο μαλάκας στην αρχή νόμισα οτί ήταν πραγματικό και δεν μπορούσα να το πιστέψω...  :-[ ;D Μετά όταν το ψαξα λίγο και έμαθα πως η κοπέλα που λέγεται Χαρά Κολα'ί'τη είναι εικαστικός, απόφοιτος της ανωτάτης σχολής καλών τεχνών(!) και οτί στην ουσία η "τραγουδίστρια" είναι μια περσόνα που αποτέλεσε μέρος της πτυχιακής της (!!!) και μάλιστα βαθμολογήθηκε με "ΑΡΙΣΤΑ" , έμεινα με το στόμα ανοιχτό...  :o Παρακαλώ αν κάποιος την γνωρίζει προσωπικά, θα ήθελα να μου τη γνωρίσει...  ;D)

http://www.kathimerini.gr/711884/opinion/epikairothta/arxeio-monimes-sthles/mia-xwra-e8ismenh-sth-xydaiothta

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο

To Monolith από Sylosis.

Kαλός δίσκος αν και είμαι περίεργος που θα πάνε μετά από αυτό. Δεν εχει διαφορες μεγάλες από τον πρηγούμενο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

τελευταια εχω ξεθαψει ολα την ακραια Ελληνικη σκηνη απο μεσα 90ς..τα ακουσματα της εφηβειας μου..ολα σχεδον σε βυνιλιο ή κασσετα,τα περισσοτερα first press.  8)

rotting christ,horrified,uranus,kawir,naer mataron,obsecration,sarcastic terror,jackals truth,thou art lord,legion of doom  ;D , sanctorum,necromantia,κτλ,κτλ

επισης καθε Ιουνη με πιανει κ ακουω ολες τις παλιες δουλειες των In flames...

Δημοσιευμένο

επισης καθε Ιουνη με πιανει κ ακουω ολες τις παλιες δουλειες των In flames...

χα! και μένα!  ;D τώρα λιώνω το clayman

Δημοσιευμένο

Ήταν ακραίο το παραδέχομαι, αλλά η Κρίση το έγραψε και το τραγούδησε για μένα,την ευχαριστώ. Καλά χριστούγεννα σε όλους και χριστός ασβέστη

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...