gvour Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Εκοψες το μεταλ και το 'χεις ριξει στα ακουστικα τελευταια? ;D Καλα κανεις,ειναι ωραιο το κομματι και ειδικα το βασικο θεμα ειναι εξαιρετικο. Ωραια και τα τοπια του βιντ. Μου φαινεται η εισαι κι εσυ παλαιοχορδιτης? ;D
airheads Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Εκοψες το μεταλ και το 'χεις ριξει στα ακουστικα τελευταια? ;D Καλα κανεις,ειναι ωραιο το κομματι και ειδικα το βασικο θεμα ειναι εξαιρετικο. Ωραια και τα τοπια του βιντ. Μου φαινεται η εισαι κι εσυ παλαιοχορδιτης? ;D ευχαριστώ.! οι χορδές είναι καινούργιες. (2 βδομάδες έχει που τις έβαλα.) απλός έχω καιρό να καθαρίσω τα ταστα και έχουν σαπίσει κάπως. :P ** αυτή η κιθάρα είναι τουλάχιστον 35 χρονων. zappin' is good....
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Πάρα πολύ ωραίο κι αυτό το κομμάτι και υπέροχο το τοπίο του βίντεο! 8)
airheads Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Πάρα πολύ ωραίο κι αυτό το κομμάτι και υπέροχο το τοπίο του βίντεο! 8) thnx.! :) 15 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου ;) ;) εκεί πάω και κάθομαι και παίζω το καλοκαίρι και εμπνέομαι :P zappin' is good....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση