Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γεια χαρά.

Μηπως μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα άρθρο΄ή βιβλίο με θεωρία περι των πεντατονικών?

Για παράδειγμα αν υπάρχουν ρόλοι στις βαθμίδες (οπως η 1η, 4η και 5η βαθμίδα στη διατονική). Αν πέφτει πουθενά η βαρύτητα δηλαδή και αν αυτο αλλάζει οταν αλλάζει η βάση της κλίμακας.

Δηλαδή ο διάστημα d-c, έχει άλλη λειτουργια οταν η κλίμακα είναι c,d,e,g,a και άλλη όταν είναι a,c,d,e,g? Και αν ναι γιατι?

Τέτοιες πληροφοριες θα με βοηθούσαν οπότε ευπροσδεκτες οι προτάσεις σας :)

ΥΓ: Αν υπήρχε και σε συμπυκνωμένο κείμενο ακόμα καλύτερα, γιατι προκειται για υποενότητα της μελέτης μου και εχω πήξει από βιβλιογραφία ;D

Δημοσιευμένο

(Secret Bonus: έχει και γαμώ τους δρόμους προς Αρναία,είτε με δίτροχο είτε με τετράτροχο.Το πόσους "κύκλους των -τερματισμένων- 5ων" έχω κάνει δεν λέγεται... Το προτείνω ανεπιφύλακτα. :)  ;D  ;D)

xartis_1.jpg.f91f33e01fc8a645a582afa252525fc6.jpg

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο

τι θελεις ρε φιλε, να κανεις μετατροπίες?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Guru
Δημοσιευμένο

http://www.jerrybergonzi.com/vol-2-pentatonics/

αυτο ειναι πολυ ωραιο βιβλιο, εχει και θεωρητικο μερος αλλα και πολλα πρακτικα πραγματα, patterns, ασκησεις, πολλες πεντατονικες κλιμακες και γενικα ενα σωρο υλικο για μελετη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...