satanikoskioftes Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Καλησπερα! (Aν και είναι βράδυ αλλά whatever) Πριν λίγο καιρό είχα ζητήσει απο τον πατέρα μου να μου φτιάξει μια Vik Duality 7χορδη και να το αποτέλεσμα SPECS: Black covered bareknuckle alnicoV nailbombs Black hipshot open locking tuners and bridge Maple καπάκι Walnut σώμα Maple/Walnut μπράτσο με dual action truss rod και carbon reinforcement Ebony ταστιέρα Black/green Luminlay side dots 4 way switch (neck/neck//bridge/neck+bridge/bridge) 2 push push pots (humbuckers σε σειρά/bridge screw and neck slug coil/bridge slug and neck screw coil/humbuckers παράλληλα) Φωτογραφίες απο τον Νίκο Μέξη (deepgreensea) To thread κατασκευής : http://www.sevenstring.org/forum/luthiery-modifications-customizations/250291-duality-7-replica-build.html
alexisgt Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Κόσμημα!!! Και η όλη διαδικασία στo SevenString καταπληκτική!!! Καλόπαιχτη εύχομαι!!!
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 κούκλα!!! Το scale της? 652mm
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Συγχαρητήρια στον πατέρα σου. Η δουλειά του είναι άψογη. ΥΓ: Η δε φωτογραφία του με την γάτα (στο sevestring.org) είναι άπαιχτη. all this has happened before and will happen again
darshan Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 652mm ωραίος! και για τι κούρδισμα πάει? Λα?
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 ωραίος! και για τι κούρδισμα πάει? Λα? Για την ώρα την έχω 1 ημιτονιο κάτω Eυχαριστώ για τα σχόλια ;D
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Εξαιρετική! Καλόπαιχτη να 'ναι! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση