vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Με τα λάθη μου και τα πάθη μου ....Καλή ακρόαση συνφορμίτες ::) https://www.youtube.com/watch?v=d2k-zYyYDKQ&feature=youtu.be i love my stratogibsontele
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Ωραίο Βασίλη! Νομίζω ότι είναι καλύτερο από το προηγούμενο cover που ανέβασες. Το μόνο που παρατήρησα ήταν 1-2 σημεία που βγήκες λίγο εκτός χρόνου (ανεπαίσθητα όμως). Κάπου γύρω στα 2:30+ γιατί χάνεται ο ήχος; Σα να σβήνει πολύ γρήγορα η νότα στα χαμηλά τάστα που παίζεις. Συνέχισε δυνατά!!! 8)
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Κάπου γύρω στα 2:30+ γιατί χάνεται ο ήχος; Σα να σβήνει πολύ γρήγορα η νότα στα χαμηλά τάστα που παίζεις. Συνέχισε δυνατά!!! 8) Δεν έπιασα σωστά την χορδή στο 22 ταστο και ίσα που την κράταγα να μην μου ξεγλιστρήσει .. ;D ;D Ευχαριστώ Δημήτρη :) i love my stratogibsontele
AndreasZ Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Πολυ ωραιο φιλε μου!!! και πολυ ωραιος ηχος!! :D :D
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Πολυ ωραιο φιλε μου!!! και πολυ ωραιος ηχος!! :D :D Είναι απο ένα zoom G2u1 πετάλι απευθείας επάνω στο pc :) εαν έχεις καλά ηχεία στο pc μπορείς να φτιάξεις ωραίου ήχους. Ευχαριστώ Ανδρέα :) i love my stratogibsontele
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση