Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Administrator Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2014 Έφτασε και φέτος η ώρα για την ετήσια έκθεση στη Φρανκφούρτη. Σε 4 ώρες πετάω και κατα τις 11 τοπική ώρα θα είμαι στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση Οργάνων και Μουσικής Τεχνολογίας, την Musikmesse και Prolight + Sound 2014 η οποία θα διεξαχθεί από 12 - 15 Μαρτίου 2014, σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εκθεσιακά κέντρα στο κόσμο, όπου 2.242 εκθέτες από 57 χώρες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Απο αυτό το σημείο θα ανεβάζω ότι μου τραβάει το ενδιαφέρον. Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Καλημέρα σας. Εδω ειμαι και ανεβάζω επιγραμματικά διάφορα μικρά και μεγάλα που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Η μακριά είσοδος. Fender Custom shop - 6000 Euro το κομμάτι. Fender American Deluxe Dimension 5 - 2378 Euro η απάντηση στα μπάσα με humbuckers. Fender Modern player dimension - 593 Euro made in Mexico. Νέα μοντέλα Jackson Dinky & Rhoads js32 - 308 Euro Ενισχυτής 12w 10" pawn shop vaporizer - 593 Euro. Ομορφος. Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Στην αυλή το Agora stage Το προγραμμα συναυλιών. Φετος ειναι 3 οι ελληνικές παρουσίες. Μπράβο στα παιδιά! Τι σας λέει; Φέτος η Gibson παρουσιάζει τον γύρο του θανάτου συνδυάζοντας, lifestyle, τσίρκο, μοτό και... Les Paul. Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Hall 3 - Drums κ.α. Φορέστε ωτοασπίδες! No comment! Η πρώτη DW Ακρυλική. Drumkraft με ενδιαφέρουσα πατέντα στις βάσεις πιατινιών για μα μη τα σπάτε εύκολα... Λυγίζει η βάση στο χτύπημα. Setup cajon της Dixon. Pearl cajon. Ανοίγει και γίνεται τύμπανο οταν βαρεθείτε το καθιστό. Και με ζίλιες... Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Korg και Vox... μια εταιρία. Νέο controller / synth Specs. Ελπίζω να διαβάζεται. Αυτή η σειρά κάτι μου θυμίζει... Μα δεν ειναι πανέμορφα ukalele? Με optional piezo pickup. By Vox. Η πεταλιέρα ´χριστουγεννιάτικο δέντρο' . Λάμπες. Αλλά δεν τα άκουσα. Επιτέλους το χρώμα μου! All time Classic! Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2014 Rainger FX και Dr Freakenstein. Πολύ δημιουργικός ο τύπος. Εχω εκτενή συνέντευξη για αργοτερα όμως. Η ακριβή σειρά της Joyo. Πάνω απο 100 ευρώ... Το πράσινο overdrive σκοτώνει! Πάρτε μια Fano του τριχίλιαρου! Καλή αλλά ειναι πολλά τα λεφτά Αρη. Huber. Στο ιδιο μοτίβο 2600 ευρώ. Εξαιρετική κιθάρα. Αλλά η Faber Les Paul Special στα 345 ευρώ μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για όσους μπορούν. Και υπάρχουν περισσότερες επιλογές μέχρι τα 650. Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Καλημέρα απο Φρανκφούρτη! Τελευταία μέρα για μένα αφού αύριο θ ανοίξει στο κοινό η έκθεση και προβλέπεται κοσμοσυρροή. Γράφω απο το iphone μου που τελικά είναι η μόνη συσκευη που μπορώ να εμπιστευθώ... Οπότε τα κειμενα είναι λακωνικά. Πάρτε μια άποψη απο το Press room της εκθεσης οπου βρισκονται οι δημοσιογράφοι απο ολα τα περιοδικά του κόσμου. Που συνδέεται με ενα εξαιρετικό cafe με happy hour στις 5! Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Στα κτιρια 8, 9, 11 εξελίσσεται παράλληλα η έκθεση Pro light and sound με P.A. Στο προαύλιο ειναι στημένα διάφορα line array συστήματα. Οι εντάσεις ανθρώπινες και απολαυστικές. Ακούγοντας Steely Dan απο ενα Nova array, δεν ήθελα να φύγω! Ολα τα λεφτά στο Pro Audio. Τα περίπτερα τεράστια και corporate. Η σειρά SI Expression της Soundcraft με εντυπωσίασε προσωπικά καθώς απευθύνεται σε μικρά venues. H Yamaha Steinberg Nuage με εντυπωσίασε επίσης καθώς πρόκειται για επιφάνεια εργασίας και I/O που συνεργάζεται με το Nuendo 6. Δεν άντεξα εκεί πολύ. Very corporate και B2B. Έφυγα για τα δικά μας. Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2014 Επιστρέφοντας στις αίθουσες με τα μουσικά, πέτυχα ενα κύριο που συνέδεε τα νέα λευκά mid range monitors της ομώνυμης εταιρείας. Οταν σηκώθηκε ο Dr Lipinski πόζαρε διπλα στα γνωστά πια στον κύκλο του mastering, ηχεία του. Οι action cameras με διάφορες βάσεις στο περίπτερο της Zoom. Το Youtube αποτελεί πλέον έμπνευση και αφορμή για προϊόντα. Το εξακάναλο Zoom Η6 audio recorder με επιλογή διάταξης μικροφώνων stereoΧ/Υ, Mid-side, Shotgun και διπλό XLR/TRS. Δίπλα του παρουσιάστηκε το Η5 που είναι μια πιο προσιτή έκδοση με 4 κανάλια. Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 OP Administrator Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Δεν χρειάζονται συστάσεις για το νέο Nord A1 analog modeling synthesizer. Στην ουσία έχει την ίδια μηχανή με το Lead 4, αλλά με διαφορετικό και απλοποιημένο interface. Η SPL πάντα μου άρεσε σαν εταιρεία. Οτι βγάζει έχει ένα σοβαρό επίπεδο. Φέτος πρόσθεσε στη γκάμα της τον Hi End προενισχυτή ακουστικών Phonitor, με τεχνολογία -120V. Η κάρτα που περίμενα. Η UH-7000 απο την Tascam είναι USB Stereo με έμφαση στην ποιότητα των μετατροπέων A/D και D/A απο την Burr-Brown και αθόρυβους προενισχυτές μικροφώνου. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις