Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Το μπουμπούνησες όμορφα 8) Πάντως κάτι έχεις αλλάξει στον ήχο σου; Κάπου έγειρες προς τα πρίμα/ πριμομεσαία ή με μπλέκει το μπάκι τράκι; all this has happened before and will happen again
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Το μπουμπούνησες όμορφα 8) Πάντως κάτι έχεις αλλάξει στον ήχο σου; Κάπου έγειρες προς τα πρίμα/ πριμομεσαία ή με μπλέκει το μπάκι τράκι; Δοκιμές έκανα με ένα καινούργιο πετάλι, αλλά μάλλον δεν.... Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
kbasilis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Μπράβο Πάνο πολύ ωραίο,δεν σε συνηθίζουμε σε τέτοιο στυλ αλλά ωραίος ;) Flying High Again
freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Πανο εχω καιρο να σε ακουσω αλλα... Αλλος ανθρωπος! Εξαιρετικο αερατο παιξιμο! Τα αρπετζιο ειναι καλα παιγμενα αλλα επειδη επαναλαβανονται ακριβως ιδια,ακουγονται σαν ασκηση. Μονο αυτο εχω να παρατηρησω! Συνεχα σ αυτο το δρομο! :D Μπραβο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
sotiroubas Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Ωραίος και φαίνεται οτι ψάχνεσαι... είχες όμως υπερβολικό delay και γενικά φορτωμένα effect ;D βγάλε λιγο πράγμα για να γίνεις πιο σαφής ακουστικά... και μην αγχώνεσαι αν θα παίξεις τέλεια τα arppegios, χαλάρωσε... ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Πανο εχω καιρο να σε ακουσω αλλα... Αλλος ανθρωπος! Εξαιρετικο αερατο παιξιμο! Τα αρπετζιο ειναι καλα παιγμενα αλλα επειδη επαναλαβανονται ακριβως ιδια,ακουγονται σαν ασκηση. Μονο αυτο εχω να παρατηρησω! Συνεχα σ αυτο το δρομο!:D Μπραβο! Σε ευχαριστώ πολύ Σταύρο για τα καλά σου λόγια, μετράνε ιδιαίτερα ;) Ωραίος και φαίνεται οτι ψάχνεσαι... είχες όμως υπερβολικό delay και γενικά φορτωμένα effect ;D βγάλε λιγο πράγμα για να γίνεις πιο σαφής ακουστικά... και μην αγχώνεσαι αν θα παίξεις τέλεια τα arppegios, χαλάρωσε... ;) Το παράκανα λιγάκι, είναι αλήθεια ;) Να είσαι καλά φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο για τα εφέ ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Μπράβο Πάνο πολύ ωραίο,δεν σε συνηθίζουμε σε τέτοιο στυλ αλλά ωραίος ;) Παραλίγο να σε ξεχάσω :P Ευχαριστώ φίλε :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση