funkysoul Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Με'γεια.δεν ειναι του γουστου μου αλλα τη βλεπω killer papa don't take no mess!!
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Πανέμορφη!!Εύγε για την επιλογή Σωτήρη!! More is more. Yngwie Malmsteen
scofield Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 πολυ ομορφη...θα ελεγα γ@#$%$τη.... ;D ;D κ φαινεται φοβερα εργονομικη στο παιξιμο.... να σαι καλα να μπορεις να την χαιρεσαι!
gathulis Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 καλα απο τοτε που ειχες ρωτησει πριν 8-9 μηνες εδω στο φορουμ,τωρα ηρθε????ας ειναι,με γεια το εργαλειο!!!
Arael Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Αδερφε αν επιτρεπεται ποσο πηγε και απο που την πηρες/παρηγγειλες; Yeah Babe!!!
Consigliere089 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Ω ρε φίλε ζηλεύω πραγματικά!!!! ;D ;D Καλοπαιχτη Soto να τη χαρείς όπως επιθυμείς!!!! \m/ 8)
sotos9 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστω ολους και παλι :D :D :D :D :D :D :D :D metal και φραπε!!!!
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Σκίστην την κούκλα (από πίσω είναι ακόμα πιο όμορφη ;D)! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
sotos9 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 καλα απο τοτε που ειχες ρωτησει πριν 8-9 μηνες εδω στο φορουμ,τωρα ηρθε????ας ειναι,με γεια το εργαλειο!!! ευχαριστω αδερφε, ναι τωρα μου ηρθε..αργησε λιγο αλλα αξιζε. metal και φραπε!!!!
sotos9 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Αδερφε αν επιτρεπεται ποσο πηγε και απο που την πηρες/παρηγγειλες; 2750 ευρωπουλα... την πηρα απο Αλεξανδρουπολη(και εγω εκει μενω) απο καλο φιλο ο οποιος εχει μαγαζι με μουσικα οργανα. metal και φραπε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση