fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Μπερδεύτηκα ρε παιδιά με την συνδεσμολογία του Vernon Reid. :o :o Πάντως το πσηψίο rules! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Μπερδεύτηκα ρε παιδιά με την συνδεσμολογία του Vernon Reid. :o :o Πάντως το πσηψίο rules! Αχμού... Ας μείνουμε σε αυτά που καταλαβαίνουμε: Παράλληλα ;D Τα υπόλοιπα Άι είναι η χαρά του Marathon... Τρομερές δυνατότητες, αλλά πολύ σύνθετη κατάσταση... Σχεδόν διαστημόπλοιο. Ο Doug δε, τρομερός... Ξύρισε το (το μπράτσο), να φέρνει σε jazz bass ;D Καλά το πήγαινε με τα πεταλάκια, μέχρι που μπήκε ο «Μάκης» στην εξίσωση. Και εδώ ας μείνουμε στο I am the effect- δώσε μου ένα μικρόφωνο και μια οδοντογλυφίδα και θα έχεις groove. Θεούλης 8) all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Ο Doug δε, τρομερός... Ξύρισε το (το μπράτσο), να φέρνει σε jazz bass ;D Καλά το πήγαινε με τα πεταλάκια, μέχρι που μπήκε ο «Μάκης» στην εξίσωση. Και εδώ ας μείνουμε στο I am the effect- δώσε μου ένα μικρόφωνο και μια οδοντογλυφίδα και θα έχεις groove. Θεούλης 8) Πραγματικά εκπληκτικός (και στο παίξιμο, και στην χρήση των εφφέ, αλλά πιο πολύ στην νοοτροπία)! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Passive Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 πραγματικα δεν καταλαβα τιποτα. Μονο το παραλληλα μου εμεινε και μενα. Τις τελευταιες μερες το ΠΣιφιο παιρνει το αιμα του πισω. Μια ο JazzJoker (amplitube) μετα ερχεται ο Marr (Boss GT1000) και τωρα αυτος ο τυπος που κατεβαζει οτι πσιφιολοι υπαρχει στην αγορα ... ;D ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2014 Τα παιδιά εν δράσει. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση