barzucci Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Αν και ειναι απο live θα ήθελα να ακούσω σχόλια για τον ήχο της κιθάρας.
aggeloskrv Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 εμενα μου αρεσει πολυ! η παραμορφωση ειναι απο καποιο πεταλι?
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Παίζεις με έναν από τους αγαπημένους μου ενισχυτές και το κατέχεις πολύ κιόλας,τρομερό feel και εννοείται πολύ καλός ήχο! You can't go wrong with Germino! 8) More is more. Yngwie Malmsteen
barzucci Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά...ο ενιςχυτης τέρμα και ένα rc booster για boost!!! ;D
aggeloskrv Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 τερμα? δεν τους ξεκουφανες τους αλλους ή ειχες κανενα hot plate?
aggeloskrv Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 να σε ρωτησω κατι ομως,μ αυτον τον τροπο δεν αποφασιζεις να ξεχασεις τα καθαρα? απο την στιγμη δηλαδη που ο ενισχυτης παιζει τερμα δεν εχεις καθαρο σημα αν θελεις,σωστα?
barzucci Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Tone chain suhr - rc booster - germino club 40 - ultimate attenuator - Marshall 1960a 4x12 greenbacks made in England.... Και στον germino έχει μπει μια zero loss fx loop του metropolou που ήταν ένα boss dd3 made in japan...
barzucci Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Με κατεβασμένο το volume της κιθάρας και με τους μόνους μαγνήτες καθαρίζει τελείως!
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Έχω σκάσει να θυμηθώ,ποιο solo του Petrucci ξεκινάει με αυτό το lick φίλε Γιάννη!Τρομερό lick!! Έχεις ωραίες επιρροές! ;D More is more. Yngwie Malmsteen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση