συντχωριανος Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 αρχικα μπορω να καταλαβω οτι το θεμα ειναι τελειως αντικειμενικο γι αυτο περιμενω και αποψεις οι οποιες ειναι παντα καλοδεχουμενες και σεβαστες εδω εκφερω την αποψη μου για τε ερισσοτερα distortion της boss και θα θελα απλα να ρωτησω και να δωσω τροφη για κουβεντα!cheers!
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Μια χαρα ειναι,ειδικα αν ξερεις να παιζεις και να βγαζεις ηχο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moisiadis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Συμφωνω με τον SuperFunk και επαυξάνω! Δεν εχω δοκιμασει ακομη το ολοκαινουριο DS1-X Distortion και το περιμενω πως και πως!
gmw Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Μια χαρά είναι, άλλωστε τόσοι γνωστοί μουσικοί που τα έχουν στην "αλυσίδα" τους κάτι θα ξέρουν...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 αρχικα μπορω να καταλαβω οτι το θεμα ειναι τελειως αντικειμενικό ... Πως είναι αντικειμενικό? :D Σε ποια distortion ακριβώς αναφέρεσαι? Για παράδειγμα υπάρχουν dirt boxes της BOSS που είναι αναλογικά και ως εκ τούτου από γνήσιο δέρμα.
master9 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Κατα τη γνωμη μου ειναι μονο για παιδακια που αρχισαν να παιζουν τωρα! Υπαρχουν απειρες επιλογες για ανωτερα πεταλια......... ΠΡΩΤΑ Ο ΗΧΟΣ!
JesseJames Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Κατα τη γνωμη μου ειναι μονο για παιδακια που αρχισαν να παιζουν τωρα! Υπαρχουν απειρες επιλογες για ανωτερα πεταλια......... μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα ανώτερου πεταλιού? Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain
frunobulax Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Σε εμένα πάντα λειτουργούσε το εξης: Είμαι καλύτερος παίχτης απο την ποιότητα του ίδιου μου του εξοπλισμού; Η απάντηση συχνά ήταν οχι. Είδα "καλαμπόρτζηδες", κακόηχους με ποιοτικό εξοπλισμό και "παιχτούρες", καλόηχους με εξοπλισμό του συρμού (όπως πολλοι θεωρούν τα boss). Για εμένα λοιπον είναι μια χαρά τα boss, σε επίπεδο ήχου και κατασκευης. Αν κάποιος είναι καλύτερος σαν παίχτης απο τα ίδια του τα πετάλια, τότε λογικο και σεβαστό να τα απορρίψει.
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 αρχικα μπορω να καταλαβω οτι το θεμα ειναι τελειως αντικειμενικο αρχικά μπορώ να καταλάβω ότι έχεις μπερδέψει το αντικειμενικό με το υποκειμενικό ;)
Nikoubis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Κατα τη γνωμη μου ειναι μονο για παιδακια που αρχισαν να παιζουν τωρα! Υπαρχουν απειρες επιλογες για ανωτερα πεταλια.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση