panosprog Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Θα ηθελα τη βοηθεια πιο εμπειρων αυτιων απο τα δικα μου να διακρινουμε καποια εφφε στον ηχο της κιθαρας του Steve Hillage .Eκτος απο dist/fuzz,phaser/flanger,delay τι αλλο ακουτε? Καθε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη. http://www.youtube.com/watch?v=utXPCMpBrPY
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Θες να ακούσουμε και τα 46 λεπτά; ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
panosprog Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Θες να ακούσουμε και τα 46 λεπτά; ;D Ενταξει τι να σου πω :-\ τα πιο lead μερη ας πουμε στο 7.46
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2014 Θες να ακούσουμε και τα 46 λεπτά; ;D Eίναι πολύ ωραίο το Green, αν κι εμένα μ' αρέσει πιο πολύ ο ήχος του στο Open. Eκτός των εφέ που αναφέρεις νομίζω ότι πέρναγε το σήμα της κιθάρας από συνθεσάιζερς, πράγμα που κάνει κατά κόρον ο τυπάς των Ozric Tentacles (o oποίος φυσικά έχει τον Hillage αφίσσα πάνω από το προσκεφάλι του ;D). InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση