eliomar12345 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδια. Παίζω μπουζουκι και έχω δει σε κάποιο μπαράκι που είχε live όντας περαστικός, το μπουζούκι να βγάζει ήχο από σάζι και υπέθεσα πως αυτό γίνεται με κάποιο πεταλάκι ή πολυεφέ :) Ξέρει κάποιος να με ξεστραβώσει γιατί έχω φάει όλο το ιντερνετ και άκρη δεν μπορώ να βγάλω για το πως γίνεται? Βέβαια μιλάμε για όσο πιο οικονομικά γίνεται,γιατί δεν είναι καιροί για να σπαταλάς πολλά χρήματα :) Ευχαριστώ πολύ ;D
Insectius Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 ίσως με ένα acoustic simulator με χαμηλωμένα πολύ τα πρίμα (και καλά λόγω μπερντέδων...). ένα πολύ φτηνό που μπορείς να βρεις σε μαγαζιά εύκολα πιστεύω είναι το zoom g1 πολυεφέ.
Reborn Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δύσκολα θα βάλεις ένα πετάλι για να πειράξεις τον ήχο ενός τέτοιου οργάνου όπως το εννοείς... Γιατί εξαρτάται από τα χέρια ο ήχος σε μεγάλο βαθμό! Έχω την εντύπωση πως ο παίχτης που άκουσες είχε μια τεχνική πιο "σαζίστικη" όπως ο Βύζας ή ο Παλαιολόγου τότε, ή ο Στεργίου σήμερα! (Από τους πρώτους που έπαιξαν έτσι) (Εδώ θα δεις λίγα πράγματα για αυτό το παίξιμο) http://www.youtube.com/watch?v=kGdwhwSOjE0 (Ο Στεργίου που έχει πατήσει σε αυτά τα παιξίματα) Ελπίζω να βοήθησα λίγο! Καλές μελέτες!
georgekz750 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Octaver + Phaser βαζουν πολλοι μπουζουξηδες για να παιζουν καποιο θεμα "σαζιστικο". Αλλοι με μεμονωμενα πεταλακια boss και αλλοι με καποιο (συνηθως φθηνο) πολυεφφεδακι τυπου pandora.
Insectius Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 έβαλα τα εφέ να ακούσω και εγώ από περιέργεια.... στην αρχή το original (απόσπασμα από video youtube ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ) μετά την πρώτη παύση octaver και phaser μετά την δεύτερη acoustic simulator και χαμήλωμα τα πρίμα στο τέλος δεν έχει jeff beck :D buzuk.mp3
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω.. πως αν κατεβάσεις αρκετούς τόνους κατω το μπουζούκι.. το ξεκουρδίσεις δηλαδή θα μοιάζει ο ηχος του με σαζι.. υπάρχει και μια στις εκατό πιθανότητες ο τύπος να είχε και κάποιο synth pedal... 8) 8) 8)
eliomar12345 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά που ασχοληθήκατε με το θέμα μου ;D Ένας φίλος μου είπε να πάρω το http://www.tcelectronic.com/g-major/ ,μπορώ να φορτώσω ήχο από σάζι (και όχι μόνο)και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό,αλλά είδα την τιμή του και με έπιασε πραγματικά κατάθλιψη ;D Με τόσα χρήματα παίρνω ένα αρκετά καλό σάζι :P Υπάρχει κάτι ανάλογο πιο φθηνό? Συγνώμη αλλά είμαι τελείως σκράπας από θέματα μουσικής τεχνολογίας :P
marathon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει κάτι ανάλογο πιο φθηνό? όχι εύκολα...οι πιστές προσομοιώσεις, τα θέλουν τα λεφτά τους αλλά είμαι τελείως σκράπας από θέματα μουσικής τεχνολογίας μάζευε για κανονικό σάζι....ή κάνε μία βόλτα απέναντι (-στη Πόλη- το τερπνό μετα του ωφελίμου), με τη λίρα στο 3.06 σήμερα και πάρε ότι τραβάει η ψυχή σου :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
eliomar12345 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 όχι εύκολα...οι πιστές προσομειώσεις, τα θέλουν τα λεφτά τους μάζευε για κανονικό σάζι....ή κάνε μία βόλτα απέναντι (-στη Πόλη- το τερπνό μετα του ωφελίμου), με τη λίρα στο 3.06 σήμερα και πάρε ότι τραβάει η ψυχή σου :D Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα γιατί ως γνωστόν ότι πληρώσεις παίρνεις και επίσης με κλανιές δεν γίνεται να βάψεις αυγά :P Απλά είπα μήπως και υπάρχει κάτι οικονομικό :) Ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση