Snipous Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους! Είμαι ευτυχής κάτοχος μίας Fender Richie Sambora standard (αυτή με το dimarzio PAF Pro) εδώ και μία δεκαπενταετία. Η μόνη αλλαγή που έχω κάνει είναι να βγάλω τους 2 μονούς fender μαγνήτες της και να βάλω Texas Specials. Προσωπικά η συγκεκριμένη κιθάρα μου έχει κάτσει σε ήχο και στα χέρια όσο καμία μέχρι στιγμής. Εχτές, παίζοντας με το tone του μεσαίου μαγνήτη, διαπίστωσα πως γυρνώντας το στο 0 έκανε ένα "κλικ" (πήγαινε στο 0 και μετά ένα κλικ παραπέρα) και ο μαγνήτης εμπαινε στο mute... :( ??? Υποθέτω πως είναι προβλημα του ποντεσιόμετρου.. Μου μπήκε η ιδέα, μιας και η κιθάρα δεν πρόκειται να φύγει από τα χέρια μου, να κάνω μία συνολική αναβάθμιση στα ηλεκτρονικά της (εκτός από τους μαγνήτες). Τι λέτε, αξίζει τον κόπο; Επίσης, μιας και είμαι λιγάκι άσχετος με τα συγκεκριμένα αξεσουαρ, έχετε καμιά ιδέα προς τα που πρέπει να κινηθώ; Ευχαριστώ
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Τι λέτε, αξίζει τον κόπο; οχι απλα αλλαξε το ποντεσιομετρο που χαλασε.τα υπολοιπα ειναι μια χαρα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Snipous Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 οπότε με ένα ίδιο ποτενσιομτερο είμαι ΟΚ? Οικονομικό ακούγεται! :P 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση