Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Yngwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη αναφερθηκε ο Kirk Hamett, λογικα μπαινει στις ψηφοφοριες επειδη γραφει ωραια (πανεμορφα, ευστοχα, εξυπνα η οπως αλλιως θελετε) σολο. Κι εδω που τα λεμε προτιμω εναν ωραιο ατεχνο παρα εναν αδιαφορο τεχνιτη (αδοκιμοι οροι). Θα μπορουσε να γινει μια ψηφοφορια με κιθαριστες π.χ κακος τεχνικα/ωραια σολο vs καλος τεχνικα/χαλια σολο, ή κιθαριστες που θα μπορουσαν να ειναι στη λιστα με τους καλυτερους αλλα ταυτοχρονα και στους χειροτερους, κτλ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλά δε συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τα μεγαθήρια. Συγκρίνουμε τα μεγαθήρια μεταξύ τους. ;)Ο Kirk Hammett ανηκει στα...μεγαθηρια? Ετσι εχω μια απορια. ;D Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 όντως .... πάντως αν λείπει κάποιος που θες τον λες και τον προσθέτω :) ναι ... όπως λέει ο φίλος, ο απο πάνω.. ο αγαπημένος σας κιθαρίστας .. βαλε και τον buckethead τον ανώμαλο.. όπως και τον κύριο.. δε ψήφισα γιατι δεν υπάρχει σύγκριση .. αγαπημένος μου απ αυτους που εβαλες .. John Frusciante
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Ο Kirk Hammett ανηκει στα...μεγαθηρια? Ετσι εχω μια απορια. ;D Μην κολλάς τώρα σε λεπτομέρειες. ;D Έχει βγάλει πολύ ωραίες συνθέσεις/σόλο. Το ότι κάνει αρκετά λάθη σε ζωντανές εμφανίσεις είναι αλήθεια πάντως. :)
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Ο Kirk Hammett ανηκει στα...μεγαθηρια? Ετσι εχω μια απορια. ;D Για καποιους ναι (για μενα οχι). Αυτο συμβαινει και σε ψηφοφοριες στο εξωτερικο. Μεγαθηρια για μενα ειναι οι Blackmore, Satriani π.χ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Για καποιους ναι... Ανησυχητικο θα ελεγα... :P Specs talks, Mgs walks
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Ανησυχητικο θα ελεγα... :P
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Ανησυχητικο θα ελεγα... :P και να φανταστεις οτι δεν ξερει και τους κυκλους των 5ων
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 και να φανταστεις οτι δεν ξερει και τους κυκλους των 5ων χαχαχα... τον έχετε ρημάξει το stef ... ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση