treloagori Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Ειδα τελευταια οτι ο γνωστοτατος tad εχει κιτακια τα οποια τα συναρμολογει κι ολασ κι οπωσ βλεπω ερχεται λιγοτερο απο εναν οριτζιναλ fender marshall,αξιζει λετε;
blackie Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 αν θελεις να τον κρατησεις αξιζει και με το παραπανω... αν θελεις να τον πουλησεις στο μελλον not so much...
panz Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξέρω πόσο σωστό είναι το ερώτημα. Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις έναν Amp-Kit Plexi 100 Watt Master Volume από TAD και να τον κάνει κάποιος που ξέρει να ακουστεί σαν Cameron Atomica π.χ.; Γενικά σαν πολύ γκαζωμένο marshall. Και πόσο να θέλει;
full shred Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Για μενα οι TAD καλύτεροι... Βoutique υλικά που μετράνε πολύ και γενικά boutique κατάσταση. Η αξία μεταπώλησης συμφωνω ότι δεν θα είναι και τοσο boutique. Αλλα αν αγοράσει κανεις ενισχυτη νομίζω οτι ξέρει, ειτέ θα χασεί λευτα ή θα τον κράτήσει. Εκτώς αν μιλαμε για συλλέκτες και ειδικές περιπτώσεις.... ;D
blackie Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Για μενα οι TAD καλύτεροι... Βoutique υλικά που μετράνε πολύ και γενικά boutique κατάσταση. Η αξία μεταπώλησης συμφωνω ότι δεν θα είναι και τοσο boutique. Αλλα αν αγοράσει κανεις ενισχυτη νομίζω οτι ξέρει, ειτέ θα χασεί λευτα ή θα τον κράτήσει. Εκτώς αν μιλαμε για συλλέκτες και ειδικές περιπτώσεις.... ;D μπουτικ υλικα δεν ειναι σε καμια περιπτωση... υλικα σημερινης παραγωγης ειναι...
panz Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 μπουτίκ όχι δε τα λες. Ξέρει κανείς από περιέργεια αν μπορεί κανείς να βρει Mercury μετασχηματιστές από Ευρώπη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση