cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
trolley Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 @Cos_DR Man, you look just like i feel... Mea Culpa
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 εεελα ρε man...cos dr όπως μου το είπες... το εξώφυλλο και τα σχόλια respact..
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι θα το προτιμούσα χωρίς φωνή ή τη μελωδία της φωνής να την έπαιζες με κάποιο όργανο. ;) Πέραν τούτου μου άρεσε η ενορχήστρωση και η μίξη. Ίσως σε ένα σημείο στην αρχή, να το παράκανες λίγο με το pitch bend στην ηλεκτρική κιθάρα. Σε έκανε να καταλάβεις ότι δεν είναι πραγματική. :)
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα γιατί η φωνή μου θύμισε Nick Cave και λίγο Sid Vicious? ;D Ωραίο βιμπράτο στην κιθάρα..... ::) ::) ;D
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 www.sonicspace.gr
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Πέραν της οποιασδήποτε πλάκας και αστεεισμών που μπορεί να κάνουμε, είσαι απίθανος φίλως λαίμαι 8) No one wants an alien
Johnny.T Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Γαμάτο!!! If I don't doit somebody else will
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 OP Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Ήθελα να φτιάξω την βασίλισσα της νύχτας από τον μαγικό αυτό του Mozart αλλά δεν θα μπορούσα να την πω γιατί δεν είμαι τόσο καλή σοπράνο όσο καλός είμαι σαν τενόρος και λυπήθηκα και τα αυτιά σας. Σαν τενόρος ήξερα ότι θα αντέχετε περισσότερο μέχρι το τέλος Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Ήθελα να φτιάξω την βασίλισσα της νύχτας από τον μαγικό αυτό του Mozart αλλά δεν θα μπορούσα να την πω γιατί δεν είμαι τόσο καλή σοπράνο όσο καλός είμαι σαν τενόρος και λυπήθηκα και τα αυτιά σας. Σαν τενόρος ήξερα ότι θα αντέχετε περισσότερο μέχρι το τέλος ......κλαίω ! Όχι ρε π......η μου....αυτό να ανεβάσεις....αντέχουμε ! www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση